A motorosok ruhái miért bőrből készülnek?
Figyelt kérdés
Tudom vannak cordura ruházatot is, de a klasszikus motoros ruhák bőrből készülnek. Miért pont ebből az anyagból készítik őket?júl. 5. 18:07
21/24 anonim válasza:
Relax... A veszett lőtéri ebet nem érdekli a rengeteg offtopic sz@rság amit leírtál rosszindulatúan.
Pattanj fel a mocidra és menj egy kört, mert itt már senki számára nem vagy érdekes, csak visszataszító.
Jól írták, az übermensch náci stílust hamar felszedted magadra, pedig maradhattál volna ember is.
22/24 anonim válasza:
#20.
Mert az ugye természetes "asszociáció", hogy a motoros bőrruha kérdésből kiindulva, neked csak a Talma eredményeinek a fikázása ugrott be?
23/24 dirtboy válasza:
21
A te véleményed sem érdekel nyugi. Offtopikot pedig max azért olvastál mert vissza reagáltam másnak az offtopikjára.
24/24 anonim válasza:
#22 Én a 19-es kommentre reagáltam, és nem a bőrruha kérdéshez írtam.
A szövegértésed nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!