Megint elkezdte az NKH a "mindenbebelekötést"?
Figyelt kérdés
Svájcból hoztam be egy 9 éves Tourant. Kis híjján agyérgörcsöt kaptam, miután a piros színű rugói miatt nem kapott magyar rendszámot és forgalmit sem. Plusz engem is megbüntettek minden jogalap nélkül 70.000 ft-ra.
Az ügyvédem mit szólna ehhez?
Köszönöm a segítséget!
júl. 4. 11:51
11/20 A kérdező kommentje:
@régen.
Ennyi empátia szorult beléd....
júl. 4. 17:50
12/20 A kérdező kommentje:
A hibákért elnézést mindenkitől. Már a kezeim sem jók. Lehet megyek ugrok egy fejest valahová...
júl. 4. 17:52
13/20 anonim válasza:
#11 Miért kéne empátiát éreznem egy kitalált sztori hallatán? Azt a második sztorit a haverodtól még TALÁN el is hittem volna, bár erőteljes kamu benyomást kelt, de TALÁN hihető lett volna, ha előtte nincs ott a kérdésed, ami akkora zagyvaság, mint ide Lacháza. Kb. nulla a kredibilitásod, bármi amit mondasz az kb. annyira hihető, mint az, hogy én vagyok Isten.
14/20 A kérdező kommentje:
#
13
Ok,ilyen a hozzá állásod!
Nem tudom mit csináljak a kocsimmal. Azon is gondolkodom, hogy szereltetek bele szabályos rúgókat.
Remélem a kedves NKH boldog lesz.
júl. 4. 18:18
16/20 anonim válasza:
#14 Igen, a legális autóval lehet nagyobb esélyed van, mint az illegálissal. A törvények valóban így működnek. Nagyon ügyes vagy!
17/20 anonim válasza:
#16 hagyjuk már.. a világ összes országában simán levizsgáztatod, és/vagy beíratod. Egyedül itt abszurdisztánban a gyári kocsikkal is baszakodik a barnaköpenyes faszkópé mert fitogtatja a hatalmát..
18/20 A kérdező kommentje:
Most úgy érzem, az utóbbi napokban ez a hatósági vegzálás az agyamra ment, már kezd a családi kapcsolataimon is látszódni. Most alszok egy nagyot,
holnap tényleg elintézem, hogy szabályos rugók kerüljenek oda.
A becsületesnepper minden NKH-s videó tartalmát már át is tudom érezni.
júl. 4. 23:56
19/20 anonim válasza:
Mondom.. rugó kivesz.. kotyogós tüv.. rugó vissza.. pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!