Megint elkezdte az NKH a "mindenbebelekötést"?
Svájcból hoztam be egy 9 éves Tourant. Kis híjján agyérgörcsöt kaptam, miután a piros színű rugói miatt nem kapott magyar rendszámot és forgalmit sem. Plusz engem is megbüntettek minden jogalap nélkül 70.000 ft-ra.
Az ügyvédem mit szólna ehhez?
Köszönöm a segítséget!
Fiat 500 abarthot NE hozz. :D
a jogalap nélküli büntetést, meg akkor mégis mire fel?
Pont ezt akartam írni!
Két éve egy szabolcsi ismerősömet OPC Corsával megállították a rend éber őrei Egerben
Dombrádról származik, annak ellenére hogy minden iratán es a forgalmiban is fel volt ez tüntetve, a zsaru határozattan állította, hogy csak Dormánd létezik [ Heves megye].
Nem hitték el, a térkepen hiába mutatott rá. Be is vitték. Végül papírral igazolnia kellett hogy Dombrád tényleg létezik a Kisvárdai járásban.
Ha nincs az egész igazoltatásról hangfelvétele talán el se hiszem neki....
"Az ügyvédem mit szólna ehhez?"
De hát nincs is ügyvéded.
Tolta is. De eggy hét után az ügyét lezárták
Milyen érdekes, hogy erre van energiájuk.
De mikor már nagyon a munkahelyemre betörtek, majd elvittek két kotrógépet és három nagyértekű szivattyút elvittek, akkor csak egyből legyintettek "ismetetlen tettes"- majd elsuhantsk trafizni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!