Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem fúj egyáltalán...

Miért nem fúj egyáltalán semmi levegőt az autóm amikor megy a motor?

Figyelt kérdés

Az újonnan vett autómon (audi a4 b5 1,9 tdi 1z 1996) csak akkor fúj levegőt a beltérbe ha CSAK gyújtáson van, amint be indítom a motort el hallgat és semmilyen pozícióban nem fúj semmilyen levegőt. Gondolok én elektronikai hibára vagy lehet hogy csak egy érzékelő vagy kapcsoló csere megoldja a gondot, de jó lenne ha valaki okosabb nálam tudna segíteni, hátha történt már ilyen valakivel hasonló autóban. próbáltam kiolvastatni OBD-vel de semmiféle hibakódot nem adott sem gyujtáson sem futó motornál.

Valaki segítsen légyszi.<3

#fűtés #elektronikai hiba #érzékelő, kapcsolo csere
tegnap 22:23
 1/1 anonim ***** válasza:

"próbáltam kiolvastatni OBD-vel de semmiféle hibakódot nem adott "

A klímavezérlő nem az az eszköz, amit be szoktak kötni a rendszerbe akkoriban. Bár audi tapasztalatom nincs, de klímavezérlőre gyanakodnék, és nem lennék optimista.

tegnap 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!