Nem megy a vezetés!?
Természetes az elején.
Nem azért vagy ott, hogy mindent jól csinálj.
A kuplung kezelés pl. egész oktatás alatt végig fog kísérni.
Ezzel semmi gond nincs. Tolatva _szlalomot_ szerintem én is elrontanám egyszer-kétszer, még volt rutinvizsgám, de ez nem volt feladat.
Szlalomnál az a lényeg, hogy olyan tempóval menj, amilyen gyorsan tudod tekerni a kormányt, tolatva ki sem engedném teljesen a kuplungot.
Ha tolatsz akkor mindíg azt a tükröt kell figyelni többször amerre méssz, de néha a másikat is .
Arra amerre menni akarsz arra kell szedni a kormányt is.
A második órán ne akard megváltani a világot...
Eleinte nekem sem volt evidens, hogy hátramenetben merre kell tekerni a kormányt, mivel az volt a fejembem, hogy az autó elejét kormányzom. Pl. ha jobbra kellett menni hátrafelé, én balra tekertem a kormányt, gondoltam balra megy az eleje, akkor majd a hátsó része jobbra. Aztán rögzült, hogy nem ez a logikája, és semmi problémám nincs vele.
Senki nem úgy születik, hogy tud vezetni.
Javaslom ülj át automata váltós kocsira. dögunalom lesz, és a vizsgád is sikerülni fog pár óra után...
a világ az automata felé megy, csak itt nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!