3 deci sör elfogyasztása után mikor lehet vezetni?
Én féltem annyira a jogsimat, hogy ha délelőtt ittam akkor estig tuti várnék mire kocsiba ülök.
Egyébként a legtöbb probléma ebből szokott lenni, hogy este isznak (most nem 3 deci sörre gondolok hanem tömény + sör + minden is), jól berúgnak aztán úgy vannak vele, hogy felkelnek másnap és már kocsiba lehet ülni, mert eltelt egy nap.
De valójában nem telt el egy nap közel sem. Ha pl 22 órakor fejezték be a piálást akkor reggel 8ig 10 óra telt el ami olyan mintha valaki délben nagyon berúgna de este 10-kor már kocsiba ülne. Eltelt egy nap? Fél nap sem ha azt vesszük, hogy egy nap 24 óra.
5
Pontosan.
Nekem van az autóban szonda, amit minden megkérdőjelezhető helyzetben megfújok, nem egyszer mentett meg "kétes" szituációkban (persze gyanakodtam, de azért megfújtam, hátha).
Ajánlom is mindenkinek, hogy legyen otthon/kocsiban egy, mert egy keményebb éjszaka után nem lehet tudni...
1,5 óra bőven jó.
3 deci sör az semmiség!
Jobb a 3 órát megvárni és akkor nem kell számolgatni semmit.
1. baromságot írt.
9; legutóbb kirándulni voltunk a bakonyban ahol baleset érte a barátom.
Kijöttek a mentők. Válla tört el. Este volt és így várható volt hogy nem lesz vissza betegszallito.
A mentős mondta, hogy 1 5%-os sör 2 óra.
Azt várjam meg és mehetek a sracért a kórházba.
Kérdeztem tuti? Mondta tuti.
Én inkább egy idős tapasztalt mentősnek hiszek 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!