Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Bravo vagy Suzuki Swift...

Fiat Bravo vagy Suzuki Swift 1.3-as ( a régi nem az új). Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy autót, de sajnos azon kívül, hogy kinézetre melyik jobb többet nem értek hozzá. Fiatokról azt olvasom, hogy nagyon rossz. Eddig egy Swiftem volt vagyis csak kölcsönbe volt nálam és most eladásra került. Soha semmi baja nem volt azonkívül, hogy a kipufogót kellett cserélni. Szerintetek Fiat vagy Suzuki?
2010. okt. 31. 10:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
18 éves suttyó hülyegyereket hol lehet egy 40 éveshez hasonlítani?! Ésszel kell mérni, és menni. Ennyi.
2010. nov. 3. 13:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Fiatot vegyél nekem is az van remek autók!
2010. nov. 8. 19:50
 23/24 anonim ***** válasza:
nekem bravam van,ültem már suzukiban,hát nem cserélnék
2010. nov. 9. 00:26
 24/24 stalone válasza:
Mind a 2 jó autó, nekem volt egy suzukim nagyon jól megy de! ha egyszer elindul a romlás útján akkor nincs visszaút mindig előjön valami, nagyon gyors kis pörgös kocsi szeretem... de egy erősebb masszívabb kocsira vágytam bravoba megtaláltam ami kell, konkrétan valóban igaz hogy odakell rá figyelni a szervizeket bekell tartani de hálás kis vadállat megy szépen.
2011. márc. 21. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!