Fiat Bravo vagy Suzuki Swift 1.3-as ( a régi nem az új). Melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy autót, de sajnos azon kívül, hogy kinézetre melyik jobb többet nem értek hozzá. Fiatokról azt olvasom, hogy nagyon rossz. Eddig egy Swiftem volt vagyis csak kölcsönbe volt nálam és most eladásra került. Soha semmi baja nem volt azonkívül, hogy a kipufogót kellett cserélni. Szerintetek Fiat vagy Suzuki?2010. okt. 31. 10:06
4/24 anonim válasza:
Suzuki. Nekem volt, most fiat bravam van. A Fiat kényelmesebb, a suzuki viszont megbízható. A fiaton mindig van valamit alakítani, nagyon igényes a törődésre. persze, ha megfelelő műszaki érzéked, és tapasztalatod is van, nem olyan rossz választás egy brava. Én nem bántam meg, bár eddig is minden szervízmunkát magam végeztem az autóimon.
5/24 anonim válasza:
én a Fiatot ajánlanám.Igaz,többet kell vele foglalkozni,de hálás jószág,megéri. másrészt máshogy néz á sok ember,mint egy szutyukira
7/24 anonim válasza:
Utolsó te marha teljesen igaza van!!! Össze se lehet hasonlítani a két autót nem is értem.. A Bravót vedd mindenképp 1,2 82 lovas, 6 litert eszik.. Swift 1,3 69.. Egyszer vittek egy ilyen Isten suzukival halál félelem!!! Nézzetek már meg neten egy két képet mi marad egy ilyen autóból akár egy kisebb ütközés során. Mindig ez ugrik be amikor meglátom valamelyik szerencsétlent egy ilyenben az autópályán 150 el belső sávban.. Legyen eszed, Bravo +2 légzsák, meg +250 kiló
8/24 anonim válasza:
Suzuki, megbizhatok, semmi baj veluk. En ujonnan vettem 1.6-ost, 9 evig vezettem, semmi baja nem volt, csak olaj, viz, es uj kerekek kellettek bele. A regebbikben az a jo, hogy Opel/Holden motor van benne, es tenyleg Japanban lettek csinalva.
9/24 anonim válasza:
12:13. Az idióta vezetőt miért kell azonosítani a kocsijával? Ha hülye a vezető, akkor szerinted szar a kocsi, mi? Ostoba. Ez a suzuki szapulás mára divattá vált. Sokan csak a sok barom után mondja a szart, saját tapasztalat nélkül.
10/24 anonim válasza:
Suzuki a legmegbízhatóbb ez tény!!! De az is köztudott, hogy a kasztnija egy nulla!!! Nem találkoztam még olyan autóval aminek a tetejét 2 ujjal be lehet nyomni.. Nincs vele semmi gond amíg össze nem töröd, de akkor neked is annyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!