Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Bravo vagy Suzuki Swift...

Fiat Bravo vagy Suzuki Swift 1.3-as ( a régi nem az új). Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy autót, de sajnos azon kívül, hogy kinézetre melyik jobb többet nem értek hozzá. Fiatokról azt olvasom, hogy nagyon rossz. Eddig egy Swiftem volt vagyis csak kölcsönbe volt nálam és most eladásra került. Soha semmi baja nem volt azonkívül, hogy a kipufogót kellett cserélni. Szerintetek Fiat vagy Suzuki?
2010. okt. 31. 10:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

suzuki:

olcsó hozzá minden, kiforrott konstrukció,

keveset fogyaszt, viszont szűkös lehet ha nagy a család és lenézik az okosok.

2010. okt. 31. 13:12
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyik sem
2010. okt. 31. 19:10
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Ilyen kérdést kár feltteni mert minden Bravora jut 10 'ti autótok'-os. Az én véleményem is az hogy a Fiát ez egyértelmű egy nagyon szép és jó autót kapsz, jó pénzért. De mint minden más autónál itt is át kell nézzetni szerelővel, ha nem értesz hozzá és csak szerellő által is jónak mondotat szabad megvenni. Nézzél meg néhány törés tesztet, keres rá összetört autok képire és döntsd el, hogy mi ér többet, hogy a szervíz költség éves szinten kb. 20e ft kevesebb legyen vagy hogy ha valami történik akkor _sokkal_jobb esélyel éld túl. Aztán hogy ha ezzel meg vagy rakj egymás melél a két kocsi képét és döntsd el melyik tetszik úgy is ez fog javarészt döntetni. :)

2010. nov. 2. 02:25
 14/24 anonim ***** válasza:

63% Újra értelmesen válaszolt... Mint minden tudós ember internetes fórumon olvasott sztereotípiákra építi a véleményét, mert suzukija sosem volt.

A válaszával annyiban egyetértek, hogy a brava/bravo nem éppen egy rosszul sikerült konstrukció. Kicsit több törődést igényel, mint a suzuki, de meghálálja. A suzuki szinte abszolút szervízmentes, csak tízezrenként kell olajat, légszűrőt, és harminc-negyvenezrenként kell gyertyát cserélni benne. Az, hogy a lánglovagokon nézett képek alapján eldönteni, hogy melyik autóban lehet megmaradni frontális balesetnél, egy baromság.

2010. nov. 2. 09:19
 15/24 anonim ***** válasza:

utolsónak:

Ja baromi nagy hülyésg autó roncsokat megnézzni -.-" mert ott nem látsz olyat, hogy egy suzuki ne lenne szarrá törve és 10/8 ne halt volna meg valaki mig a másik autóból általábban kiszálnak az emberek. Be kell látni a suzuki és kivált kép a régiek egy olcsó igénytelen xar, ami általábban a büdös életben nem romlink el. Ellenben olyan ronda, hogy kicsufolni nem lehet, kényelmetelen és veszélyes.

Am. pedig de volt suzukim és többet a büdös életben nem kivánom, hogy legyen. (1,3 as ignist használtam 2 hónapig útána megváltás volt átülni a stilomba )

2010. nov. 2. 14:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Ülj át a stilodba, nekem 3 évig volt papírsuzukim, semmi halálfélelmem nem volt benne. Lehet, akkor baromi bátor vagyok mi? Nekem most brava-m van. Abban se félek. Sőt, mondjak jobbat? Még a szocializmus idején kispolszkim is volt, és abban se féltem. Nézd csak meg a roncsautókat, és számolj. Aztán kezdd el számolni mennyi suzuki van az utakon a többi autóhoz képest. Aztán menj fel a lánglovagokra, és számold meg hányan haltak meg más autókban. Azt5án számold meg mennyien suzukikban. Hasonlítsd össze a két számadatot. Szerencsétlen korlátolt.... hagyjuk.
2010. nov. 2. 15:28
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Fiat mellett szól, hogy drágább, de túlélem Suzuki meg nem fog tönkremenni, de ha baleset van jó eséllyel én tönkremegyek. Eddig Fiat mellett vagyok. Inkább évi +20.000 de az, hogy élve kiszállok ennyit megér.
2010. nov. 3. 06:59
 18/24 anonim ***** válasza:

látom kérdező, te is bevetted ennek a baromságát.

Nem baj, a fiattal sem jársz rosszul.

2010. nov. 3. 09:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Azért azzon érdekes elgondolkdoni, hogy a sztereotipiák jönnek valahonann, szóval ha semmi alapja nem lenne, akkor nem mondanák. :P
2010. nov. 3. 13:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Így van, ha nem lenne alapja a dolognak akkor nem terjedne ennyire.. Bravo 1,2 1020 kiló, Swift 1,3 meg 820.. Szerintetek hol van az a +200 kiló? Gondolkodjatok már egy kicsit.. Légzsákokról meg akkor ne is beszéljünk már. Értelmetlen egyáltalán összehasonlítani, olyan mintha a Puma cipőt hasonlítgatnád a Winkhez..
2010. nov. 3. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!