Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hova tűntek az utakról a...

Hova tűntek az utakról a Wartburgok, Trabantok, Ladák?

Figyelt kérdés
Amikor gyerek voltam, ezekkel voltak tele az utcák, mára nem látni egyet sem.

jún. 27. 02:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A saját 2101-esemet 2022-ben adtam el. De attól még nem állítanám, hogy ez volt a jellemző az utakon és hogy hemzsegtek.

A tényeken nem változtat, de ha ettől jobb, akkor legyen így, hogy "2015-ben, meg még 2022-ben is full-full tele volt minden Ladákkal, Trabantokkal!" :D

júl. 5. 19:57
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

2002-ig visszamenőleg találtam adatokat a KSH oldalán:

2002-ben kb 300.000 db Lada volt forgalomban Magyarországon, kb. 2.600.000 db nem Lada mellett. Pl. Opelből már ekkor több volt, mint Ladából.

2015-ben a teljes hazai gépjármőállomány kevesebb, mint 2%-a volt Lada, 98%-a nem Lada.

Az a hemzsegés, meg a jellemző volt az utakon, erős költői túlzás, az idő megszépítik az emlékeket. :)

júl. 5. 20:08
 23/23 anonim ***** válasza:
84%
Összetörtek, nem költöttek rájuk csak használták, fiatalok meg örökölték de nem tudták értékelni le adták a bontóba, tesók szét hajtották őket, szét rohadtak stb. Akinek meg szépen felújított autója van mint pl nekem az ritkán hozza ki mert annyi barom van az utakon, parkolókban hogy féltjük őket. Két hetente hozom ki, a hét többi napján egy szakadt, itt ott törött mondeoval járkálok mert azt nem sajnálom ha pl meg húzzák a parkolóban
júl. 5. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!