Chrysler Grand Voyager 2.8 dízel. Túl magas a fogyasztása, nem győzöm tankolni. Mi baja lehet az autónak?
Figyelt kérdés
Ez az első kocsim. Ezért kiadhattam érte 2 milliót!jún. 23. 22:20
2/8 anonim válasza:
Porlasztók, kartergáz rendszer, lambda szonda. Meg még ezer másik dolog...
3/8 anonim válasza:
Nézd ez egy két tonnás, 2800 köbcentis autó. Nem várhatsz el 4literes átlag fogyasztást, mivel kombinált fogyasztásra írnak optimális körülmények között 8.5litert. Nem lett volna elég egy volkswagen lupo?
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyot csalódtam a Chryslerben!
Őszintèn szólva a Lupo nem is volt a fejemben, csak az SX4, Golf, meg ugye ez a Voyager vagy a PT Cruzier.
Pontosítok, 8.6-8.9 l a fogyasztása, ami messze túlmutat az àltalam korábban elvártakon.
jún. 23. 23:57
5/8 A kérdező kommentje:
Városban ez az értek 13l
jún. 23. 23:58
6/8 anonim válasza:
Gyári adatai:
Városi fogyasztás 11,5 l/100km
Országúti fogyasztás 6,7 l/100km
Vegyes fogyasztás 8,5 l/100km
Ezek szerint nincs semmi említésre méltó probléma a fogyasztással. A városi emelkedett adat simán lehet azért, mert nehéz a lábad, meg hát mégiscsak egy 15-20 éves autóról beszélünk. Ha el volt hanyagolva karbantartás terén (lásd a #2-es hozzászólásom), nem fogja tudni a gyári számokat.
Szóval utána se néztél hogy mit veszel? :D
7/8 anonim válasza:
2.8 dízel nem fogja 5 literrel beérni.
8/8 anonim válasza:
Városba sok lámpánál nekem a suzuki is majd 10 litert evett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!