Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a3-at szeretnék vásárolni...

Audi a3-at szeretnék vásárolni 2.0 crtdi motorral, melyik évjáratig jók ezek a motorok?

Figyelt kérdés
170lovas érdekelne. Olvastam,hogy ami már dpf szűrős az nem jó, de máshol meg azt olvasom,hogy az is jó..
2024. jún. 12. 14:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
csak gondolom nem érdemes 10millióért autót venni...
2024. jún. 12. 16:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jah, azt hittem ilyen 2-3 milliós kereted van. Így már más :D

Igazából én vennék egy A4-et, ha Audinál akarsz maradni. A3 jóval kisebb, ronda, nem komoly autó benyomását kelti (persze ez szubjektív is).

Személy szerint, ha dízel, én PDTDI-t vennék, de igazából ha ilyen nagy kereted van, CRTDI-t is vehetsz, nem fogja elvinni a pénzed felét se.

Bár én mindig úgy veszek autót, hogy vásárlás után felújítok mindent, amivel még nem volt foglalkozva. Pl. PDTDI esetében adagoló felújítással és porlasztó beméréssel / felújítással kezdenék. Ez a vételáron felül biztos benne lenne egy millióba, de legalább tudom, hogy van egy olyan autóm, amivel nem lesz motorikusan probléma még jó ideig. Mondjuk a többit (futómű, fék, olajcsere stb.) én megcsinálom magamnak, de ha egy igazi szakműhelybe viszed , ott mindent vállalnak egyben. Pl. Red Power Garage vagy Inter Diesel. Magyarországon szerintem ezek a legjobb nem Audi specifikus műhelyek dízeljavításra.

Márkaszervizeket felejtsd el.

2024. jún. 12. 16:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem pont ez lenne a jó, hogy relatív kicsi, és pl nézegetem az S-line vonalat, eléggé sportos kinézet, súlya sem vészes szerintem, így dinamikus lehet(bár nem vezettem még soha ilyet), illetve alternatívaként kinéztem opel-os vonalon az insigniát(na az pont nem kicsi :D )
2024. jún. 12. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
#12 És legalább lenne alatta egy normális futómű, ha már a kérdező sportosat akar. És ha már a sportosság az A4 meg annyival nem nehezebb hogy érezhető mértékben elvigye a menetdinamikát, de ha nagyon tartasz ettől az A4ből van 2.0tfsi, 3.0tdi ott izomból sincs hiány.
2024. jún. 12. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Bármelyik megveheted csak mindig legyen a zsebedben pár millió. A régebbi olcsónál jó esetben elég ha 2-3 millió van abból orvosolhatsz minden fontosat. Ha az újabb, agyonbonyolítottban gondolkodsz akkor inkább 4-5. Természetesen ez a vételáron és az első szervízen felül.
2024. jún. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!