Audi a3-at szeretnék vásárolni 2.0 crtdi motorral, melyik évjáratig jók ezek a motorok?
Jah, azt hittem ilyen 2-3 milliós kereted van. Így már más :D
Igazából én vennék egy A4-et, ha Audinál akarsz maradni. A3 jóval kisebb, ronda, nem komoly autó benyomását kelti (persze ez szubjektív is).
Személy szerint, ha dízel, én PDTDI-t vennék, de igazából ha ilyen nagy kereted van, CRTDI-t is vehetsz, nem fogja elvinni a pénzed felét se.
Bár én mindig úgy veszek autót, hogy vásárlás után felújítok mindent, amivel még nem volt foglalkozva. Pl. PDTDI esetében adagoló felújítással és porlasztó beméréssel / felújítással kezdenék. Ez a vételáron felül biztos benne lenne egy millióba, de legalább tudom, hogy van egy olyan autóm, amivel nem lesz motorikusan probléma még jó ideig. Mondjuk a többit (futómű, fék, olajcsere stb.) én megcsinálom magamnak, de ha egy igazi szakműhelybe viszed , ott mindent vállalnak egyben. Pl. Red Power Garage vagy Inter Diesel. Magyarországon szerintem ezek a legjobb nem Audi specifikus műhelyek dízeljavításra.
Márkaszervizeket felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!