Automata váltós kisebb autót szeretnek mondanatok típusokat amik jok? Akar benzin akar dízel
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 20:49
1/7 anonim válasza:
Milyen árkategóriában? Ha viszonylag olcsón 1 milla körül, akkor pl CVT-s Jazz. Csak figyelj az indítókuplungra.
3/7 A kérdező kommentje:
Amit kihagytam nagyon nőiest nem szeretnék, 1-2.2m között vennek
2021. márc. 26. 21:03
4/7 anonim válasza:
Akkor is Swift, csak újabb.
Mondjuk amikor valaki már nőies autóról beszél, annak már full mindegy..
5/7 anonim válasza:
Golf V/Audi A3 1.9 PD jó választás lehet. Nincs belőlük sok automata, de azért akad néhány.
6/7 anonim válasza:
Milyen az a nőies autó?
Szerintem legfeljebb a színe miatt lehet egy autó nőies, de még az is ritka, a legtöbb szín semleges... mondjuk egy pink színű autó rózsaszín belsővel?
Honda Jazz?
7/7 anonim válasza:
A világ legjobb automataváltója a 8 sebességes ZF, ilyen van egyes Audikban, a BMW-ben, de még az Alfa Romeo Giuliában is. Gyors, nagyon megbízható váltó, imádom, nekem Audiban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!