Autóvásárlás előtt álok, és javaslatokat szeretnek tapasztalt emberektől?
Milyen autót javasoltok 8-12.000€ között 2010es évjárattól. Dízell, 2000 motorral szeretném. Amire én gondoltam az Audi A5,A6 (140 vagy 177le), BMW 520(184le), vagy passat b7...
Fő szempontok: tágas belső, komfort, megbízhatóság, jó fogyasztás.
Külföldön, egy nagy városban élek. Szóval lenne bőven nagyvárosi használat és 1800km-es utazások is.
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látom, már választottál. Mihez kérsz segítséget?
Nagyjából olyan ez, mint a kormányzati pályázati kiírások: megvannak a paraméterek, amelyeknek 1 cég (autó) felel meg... Kellemes autókázást az új német VW konszern dízeleddel! :-)
1. Kommentelő kérdésére...
Igen ám de évi 2-4 ....1800km x2 utazásokhoz szerintem el kell egy jó kis dízell.
Audi A5-ből a 8-10 ezer € a belépő kategória. Legelső szériás (talán 2008) fapados dízel, manuális A5-ök kezdődnek itt, amiben benne van a világ összes km-e. Én 13-15 ezer € alatt nem erőltetném az A5-öt. Ugyan ez érvényes az A6-ra is szerintem. 2010-es példányok itthon 3,5 milliótól indulnak, nagyátlagban 4,5-5 millió között vannak a normálisabbak.
Szerintem 5-ös BMW dettó ugyanez.
Nem tudom hány éves vagy, és van-e család. Az A6 és 5-ös BMW szerintem még 2 embernek is feleslegesen nagy.
Ha ragaszkodsz az évjárathoz, és nem fontos hogy ekkora legyen, az egyel kisebb kategóriában néznék szét. (Mint A4, 3-as BMW, akár C Merci stb...) Egyébként a 2000 cc dízel motor gyengécske az A6 meg BMW 5-ös méretű kasztnikhoz. Személy szerint ezeket V6 alatt nem venném. Bár ott ugye magasabb lesz a fogyasztás, ami nálad szempont.
Ha pedig kell ez a méret és a keret is ugyan ez, én inkább a 2010-előttieket nézném meg.
Sajnos a 2010, 8-12 ezer euró, és A6 / A5 / 520d ez így együtt elég ritkán teljesül. Én nem mernék ilyen autót az ársáv aljáról választani.
A passatról nem tudok véleményt mondani. De szerintem az inkább benne van az általad megadott árban és évjáratban.
(Egy Mercedes C-class tulaj :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!