Autóvásárlás előtt állok, tanácstalan vagyok 2,5millió ft-ig kellene egy jó kis benzines, akinek van ötlete leírná azt?
Hát ebben a méretosztályban gyakorlatilag tele vagy választási lehetőségekkel:
-Alfa Giulietta / Fiat Bravo / Lancia Delta : ugyanaz az alap, viszonylag megbízható konstrukció T-JET motorral is.
-Chevrolet Cruze : átlag koreai GM technika(van hatchback kivitel, még ha ritka is).
-Mitsubishi Lancer : valószínűleg ebben a kategóriában a legmegbízhatóbb, de nem egy nagy élmény vezetni (szintén a hatchback a ritkább).
-Citroen C4 / Peugeot 308 - teljesen rendben levő kocsik, kicsit talán lomhábbak meg unalmasabbak az átlagnál.
-Nissan Pulsar: itthon rövid ideig forgalmazott, ritka típus, de jó turbómotorokkal.
-Renault Mégane: ennyiért nagyon jó állapotú III-as Méganeokat lehet kapni, esztétikailag elég kevés párja akad.
-Seat León: motorháztető alatt ua. mint a Golf.
-Subaru Impreza: a név ellenére az utcai Imprezáknak nem sok közük van a rally változathoz, de kellemes és jól felszerelt autók ezek is. Kevés szerelő foglalkozik a márkával, de azok értenek hozzá.
-Ford Focus, Toyota Auris, Opel Astra, Kia C'eed, Hyundai i30, Skoda Rapid, : biztos felmerültek már és biztos sok ok szól ellenük (tucatautók), de azért elég nehéz figyelmen kívül hagyni ezeket a típusoakt, ha az ár/érték arány a cél.
Honda accord ? :)
Nincs szivas elég elfogadható. 14 évig volt nekem, szerintem nem olyan bukás autó.
Mazdák nekem is tetszettek, de nagyon rozsdásodnak. 10 éves korukra már kb elkezdenek rohadni nem csak rozsdásodni.
Én 12 éves opelemen egy pötty rozsda nincs még ott sem ahol leverte a kavics a festéket. Motorháztető olyan mintha meglövökdözték volna, de nem rozsdásodik még ott sem.
Én egy J astrát vennék ennyiből. Az már újabb stílusú autó.
A 300e km már nem költségmentes de alapvetően pár futómű szilent és kormanyszervo valami baja van ilyenkor. Más meg nem.
De. 2.5ert már lehet venni jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!