Épp kocsivásárlás elött állok és teljesen tanácstalan vagyok a márka választásban. Tudnátok segíteni?
Hosszabb autópályás és városi használatra kell nekem. Ezért kérnék tanácsot nálam tapasztaltabb autósoktól. Fő szempont a fogyasztás és a megbízhatóság. Elöre is köszi
A leszűkitett márkák eddig 2004-2008 évjárat benzin:
Honda civic 1.4 lsi
Mazda 3 1.6 tx
Ford focus 1.4 1.6
Opel astra h gtc 1.4 1.6
Nissan primera 1.6
Seat cordoba 1.4
Vw golf 5 fsi 1.4 1.6
Toyota corolla 1.4 1.6
Skoda octavia 1.4
Az 1.4-et én helyből hanyagolnám.
A legtöbben biztos így fogják ajánlani:
Mazda 3
Honda Civic
Toyota Corolla
Nissan Primera
Ford Focus
VW Golf (SR-t vegyél mert az FSI érzékeny a benzin minőségére és drága ha valami baja van)
Skoda Octavia
Opel Astra H
Seat Cordoba
Én szívem szerint egy 1.8-as 140 lovas H Astrát vennék, de mindenki le szokta szólni mert a japán megbízhatóbb, a VW meg prémium az Opel meg kopogós és szar.
Mitsubishi Colt esetleg.
Vagy vegyél egy Isuzu dízel Opel astra G-t, F-et. Kis fogyasztású német-japán kocsik. Akár még otthon is szerelhetőek ha van hozzá tehetséged.
Nekünk 1.7es szívó F van, német motoros. Nem egy versenyautó, de a pályát is bírja ha kell. De általában nem szoktam pályára menni, mert nem szeretem. Még a nagyobb teljesítményű 130 lovas benzines Mercivel se megyek fel rá.
Vegyél egy turbós 1.7es isuzu dízeles astrát. Szerintem megéri. 300-400 ezerért már nagyon jót ki lehet fogni.
De nem akarlak rábeszélni semmire, mert teljesen más alternatívákat írtál, csak egy tanács volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!