Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bevállalható egy használt...

Bevállalható egy használt dízel Euro 5 normával?

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy kitiltják.
jún. 5. 03:53
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
16 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy tiltják.
jún. 5. 05:57
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Még az IFA sincs kitiltva !!!
jún. 5. 06:23
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Valamikor a 2010-es években volt Budapesten szmogriadó. Egy Euro4-es, még részecskeszűrő nélküli dízelem volt. Amivel korlátozás nélkül szabadon jöhettem-mehettem. Ellenben az egyik kollégám, akinek egy-két évvel volt régebbi a szívó-benzines autója, (aminek állítólag egysek szerint hegyi levegő jön ki a kipufogóján), buszozhatott, mert ki volt tiltva.

Úgyhogy ennyit erről. Évek óta az Euro4-nél régebbiek vannak tervben egyes nyugat-európai nagyvárosok bizonyos belvárosi körzeteiben. Úgyhogy én ettől nem rettegnék.

jún. 5. 06:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, erről tervek vannak, nyugaton, de ott is csak tervek.

A magyar autópark egyre jobban öregszik, itt még tervek sem lehetnek erre. Vehetsz Euro1-est is.

jún. 5. 07:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a kitiltás a lényeg, hanem hogy legyen elég anyagi fedezet.
jún. 5. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kitiltják bizonyos német városok belső részéből.
jún. 5. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!