Gokartot vezetni tud akárki, vagy nem olyan egyszerű?
Itt most nem azokra a gokartokra gondolok amelyek elérhetőek a kis pályákon, hanem a nagyobb teljesítményűekre amikkel a világbajnokságokon mennek. Ha jól tudom ezeken már van sebességváltó is.
Ezek gyorsabbak is gondolom. Nehezebb őket vezetni is, vagy egy-két kör után azokkal is úgy lehet menni, mint a bérgokartokkal.
Párszor gokartoztam már és elég hamar belejöttem szerintem.
"Gokartot vezetni tud akárki, vagy nem olyan egyszerű?"
Rengeteg ember a cipőjét sem tudja bekötni, vagy a nevét leírni. Mi értelme annak a kérdésnek, hogy valamilyen dolgot tud-e akárki...? Nyílván nem tud akárki, mindenkinek mások a képességei.
Köszönöm meg is kaptam már a válaszokat! :)
Innen már tárgytalan.
“Ha jól tudom ezeken már van sebességváltó is.”
Na, akkor máris van egy ember aki nem tudja vezetni (én🙋♀️), szóval nem tud akárki. :D
Nem azt, hogy én tudnám-e. Hanem azt, hogy kell az olyan szintű gokarthoz bármi komoly előképzettség vagy komoly tudás a vezetésről, vagy annyira egyszerű amilyennek látszik, hogy ül és vezet körbe-körbe a pályán? Kell-e hozzá olyan kvalitás mint mondjuk a focihoz, hogy van aki tud focizni, van aki nagyon nem?
Mert autót ugye bárki tud vezetni, elég sok embernek van jogosítványa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!