Opel Astra H - autószerelők, tulajdonosok, akárki, milyen tapasztalataitok vannak róla?
Nekem ilyen van már 4 éve, csak az enyém dízel. Van néhény jellemző típushibája, de egyik sem komoly. Kábelmegtörések, kontakhibák jellemzően. A toronyszilent szinte mindegyik H Astrán rohad már pár éves koruktól (az első teleszkópok tetején ha a motortérből ránézel a fekete dugók alatt akkor látod).
Benzineseknél a trafósorral szokott gond lenni. 1.6-osnán, az újabb 116 lovasnál a vezérlésmódosítóval szokott még előfordulni valami gubanc, de részletesebben nem tudom, nem volt ilyenem.
Van sok fórum ahol a típussal foglalkoznak. Pl a Facebookon is van Opel Astra H Hungary csoport, ami elég aktív.
Egyébként szerintem nagyon szép autó, nekem még mindig nagyon tetszik. Mikor autót kerestem, nem volt kérdés, hogy csak ez a típus érdekel. Kényelmes is, praktikus is, biztonságos is, főleg a jobban felszerelt példányok. Már igazi modern autó. Én is nehezen válok meg tőle, pedig az enyém már betöltötte a 10 évet. Lassan időszerű lenne fiatalítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!