Renault thalia vs opel astra f? Melyik? Melyik jobb es miert? Velemenyek?
Figyelt kérdés
Nem tudok donteni hogy melyik legyen. Dizelt szeretnek mindenkeppen csak nem tudom h melyik legyen. 7ezrem van ra. Tudom abbol mar nagyon fullos f astrat lehet venni. Ti melyiket mondanatok es miert? elso auto lenne.2016. jan. 23. 15:56
1/8 A kérdező kommentje:
700ezer
2016. jan. 23. 15:57
2/8 anonim válasza:
F astra rohad, nagyon. Inkább Thalia, az meg kijön 4-5 kilóból.
3/8 anonim válasza:
De hogy a Thaliával sz0pni fogsz az biztos!
4/8 anonim válasza:
Nekünk f astra van a motorja patent (1.7TD Német motoros melynek 1699 cm2 a motorja), igen a rohadás az előfordul ennyi idő után,de ha találsz kb. 350-400e Ft körül és megcsináltatod akkor egy 10 évig kitart majd.(ha jól meg csinálják)
Bár 700e Ft ért már rozsda mentes f astrát is kapsz.
Jó az úttartása,könnyen kezelhető autó,és ha rendszeressen karban tartod 7 literrrel is megelégszik 100km erejéig+ki visz a világból!
Itt van 2 Link amit ajánlok:
A thaliárol nem tudok véleményt mondani
5/8 anonim válasza:
7 liter? Nem sok az egy kicsit? Én x14nz-vel 6 liter alatti átlagot produkálok. Ebben benne van a város, autópálya, hegymenet, spórolós hosszú utazás, utánfutó, téli üzem.
6/8 anonim válasza:
Ja bocs mellé nyomtam,igen 6 liter is elég neki
7/8 anonim válasza:
én Thaliat vennék, jóval modernebb, mint egy f astra. de benzinest, mert azt mondják az 1.5 dci elég beteges.
8/8 anonim válasza:
thalia, miért? mert nekem az van és jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!