Ilyenkor mit kellene tennem? Vagy mi a véleményetek? Veletek történt már hasonló?
2 sávos úton mindenkit letúrt egy mercis a belső sávban, Én a külső sávban mentem.
Amikor oda ért mellém megnyomtam a sávomban a gázt heccből, aztán lehagytam.
Utána el is vettem, beálltam normális tempóra.
Soroltam volna át a másik sávba, de alig akarta engedni a mercis.
Sikerült mögé besorolnom, lementünk egy körforgón ugyan arra.
Utána szintén 2 sávos út következett. Nagyon lassan ment előttem, 30-40km/h val 90-es táblánál, meg akartam előzni, amikor átmentem a másik sávba elém rántotta a kormányt.
Majdnem baleset lett.
Rajtam múlott hogy kikerültük a bajt.
Bemutattam neki meg rádudáltam, megelőztem, majd a piros lámpánál mögém állt, kiszálltak a kocsiból a cigányok, ordibáltak, az egyik megfogta az Autóm tetejét, féltettem hogy kárt tesznek benne, illetve verekedni sem volt kedvem egyedül egy kocsi cigánnyal.. úgyhogy áthajtottam a piroson, de ők jöttek utánam az egész városon, többször is majdnem belém jöttek. Próbáltak leszorítani, amikor kiértem a városból leléptem előlük.
23F
Miért nem hívtál rendőrt? Menet közben.
A másik, hogy heccből ne szórakozgass senkivel, pláne azzal, aki felsőbbrendűnek érzi magát a belső sávban és másokat veszélyeztetve közlekedik.
" Amikor oda ért mellém megnyomtam a sávomban a gázt heccből, aztán lehagytam. "
Te kezdted a baromságot heccből és meg vissza adta heccből.
Nem kellene neked se okoskodni, akkor lehet amaz se csinálta volna.
Én a saját sávomba nyomtam meg :)
Nem volt előttem senki, azt őt miért zavarja annyira?
Az indok arra hogy tömegbalesetet csináljon?
Nagyon buták vagytok.
Nem sajnáltatom Magam :D
Primitív válaszok jönnek nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!