Mi történt az oktatómmal? Miért viselkedik így velem? Veletek előfordul már hasonló?
A nyár elején oktatót váltottam több ok miatt is ( megbuktam 3-szor, nála egy óra 35 percből állt és teljes árat kért el érte, folytom gusztustalan, perverz megjegyzéseket tett és molesztálni is próbált). Akihez átjöttem nagyon rendes, türelmes viszont van vele egy kis baj, az hogy iszonyatosan pontatlan, és feledékeny ha a vezetés óra időpontjáról van szó. Az még önmagában nem zavar, hogy késik 5 vagy 10 percet, de most már kb. 2 hete zsinórban azt csinálja, hogy fél órákat késik (ez a jobbik eset), vagy egyáltalán nem jön a megbeszélt időpontra! miután fél óra múlva se jön, akkor felhívom (ha felveszi) és akkor közli, hogy bocsi de csak ekkor meg ekkor tudunk menni (van, hogy egy másik napot mond, egyébként ő magától nem keres ha késik, vagy nem jönne). Ez még mindig nem zavar annyira, DE tegnap délelőtt 10-re beszéltük meg a találkát, erre sehol senki. vártam 1 óra hosszát!!! Majd, írtam neki egy sms-t, hogy megbeszéltük hogy 10-kor indulunk, és megkérdeztem, hogy mikor megyünk?? Erre nem válaszolt semmit! Egész nap nem keresett semmilyen formában, pedig még a városban is többször láttam, hogy vezet, vezettet. Azt megértem, és elfogadom, hogy valaki feledékeny, és szétszórtabb az átlagnál, de ezt már tényleg nem tudom mire vélni. Miért nem reagál??? Már ég a pofám hívni vagy írni neki. Én érzem kellemetlenül magam!!! Akárhogy gondolkozom, nem tudok rájönni, hogy miért "szórakozik" velem??? Ti tudnátok esetleg valamilyen tanácsot adni, hogy mit tehetnék, ill., hogy miért csinálja ezt?? Egyébként nem vagyunk haragban (legalábbis én úgy érzem). Lehet, hogy az előző oktatóm keze van a dologban? Ő mondta neki, hogy úgymond sza*jon le engem és húzzuk az egész vizsgát meg mindent?? Nem akarok már másik oktatóhoz átmenni, elegem van már.
18/L
pedig az új oktató lenne a megoldás.
amit mondani fogok azért előre elnézést kérek de ha ezért te érzed magad kellemetlenül akkor nem vagy észnél. Te fizetsz valamiért, ő nem teljesíti a megbeszélteket neked ciki?
Amúgy szinte biztos hogy jóban van az előző oktatóddal és azért csinálja ezt. Ha mindenkivel ezt csinálná akkor már nem dolgozna ott. Ez az iskolának is ciki.
Én nem hogy nem érezném kellemetlenül magamat, de egy ilyen paraszt miatt még az iskolában is panaszt tennék írásban.
Nehogy már te fizetsz egy valag pénzt az oktatásért ő meg kénye kedve szerint nem jön, nem válaszol... Azért álljunk már meg.
Még az iskolát is "megfenyegetném", hogyha nem tudnak egy normális oktatót biztosítani, akkor ezt a történetet megírod a homárra és szerte szét az interneten, sőt, panaszt teszel minden lehetséges hatóságnál.
Több lehetőséged is van:
1, Bemész az autósiskola központjába - mivel az oktatók vállalkozói kapcsolatban vannak az iskolával van a helyükre 100 másik, és az iskolának nagyon nem mindegy, hogy milyen képet kapnak róluk - és ott panaszt teszel az oktató ellen (még jobb ha írásban leírod ezeket a dolgokat) és visszakéred az eddig befizetett pénzedet. És még mond meg, hogy a Közlekedési Hatósághoz is be fogsz menni panaszt tenni.
2, Ezzel párhuzamban bemész a területileg illetékes Közlekedési Hatósághoz és szépen ugyan ezeket elmondod, és konkrétan leírod írásban is.
3, Iskolát, és oktatót kell váltanod. Az iskolából ki kéred a papírjaidat, és átmész egy másik iskolába, de a pénzedet ne felejtsd el visszakérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!