Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordul veletek is hasonló...

Előfordul veletek is hasonló dolog?

Figyelt kérdés

Pisilés után mindíg csordogál egy pici (szerintem) vizelet. Szaga nincs. Folyásnak meg szerintem túl híg.

Már nem győzöm tisztasági betéttel, mivel már elég gyakran kell pisilnem. Már lent van a hasam és állandóan nyomja a hójagom.

2009. aug. 28. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kegel-gyakorlatokat próbáltad már?
2009. aug. 28. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pisilés előtt van így. Érzem hogy kell, mire elmegyek, már nedves vagyok teljesen. De nem pisi, mert teljesen szagtalan. Ma reggel azt hittem a magzat víz szivárog, mert egy tenyérnyi részen még a nadrágom is nedves lett eléggé.
2009. aug. 28. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem is elő szokott fordulni. Pár hete jógára járok, ott szoktunk csinálni intim tornát, azóta jobb.
2009. aug. 28. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul,nekem az volt a kedvencem,amikor zuhanyzóból kiszállva tüsszentettem egyet...mehettem vissza. Nekem szülés után elmúlt rögtön.
2009. aug. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!