Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga mennyire...

Forgalmi vizsga mennyire nehéz manapság?

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek vizsgára, és eléggé izgulok. Hallom, hogy pár évvel ezelőtthöz képest milyen apró dolgokon is meg tudnak buktatni a pénz miatt, ez mennyire igaz?

máj. 26. 12:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
#39 Az útvonaltévesztés, az csak hibavonal lett volna, ha mész tovább egyenesen, és amúgy én ki sem engednék a forgalomba a büdös életbe olyan embert, akinek nincs annyi józan paraszti esze, hogy többsávos, lámpával szabályozott úton (logika, nyilván azért van így kialakítva, mert forgalmas!) képes megállni, mert ő mindenképpen be akar sorolni. Hozzáteszem, ha időben kicsapod az indexet, és eléggé figyelsz hátrafele, meg megfelelően választod meg a sebességet, hogy valaki elé beférj vagy valaki be engedjen, akkor még be is fértél volna. Én még csak akkor nem tudtam életemben sávot váltani, amikor nagyon az utolsó pillanatban találtam ki.)
jún. 3. 01:59
 42/43 anonim ***** válasza:
#39 Megsúgom, régen sokkal több dolgon buktattak. Ma már sokkal inkább megéri nekik a mazsolánál is mazsolábbakat engedni szabadon az utakra, minthogy lefoglalják az oktatókat. A gond az, hogy a mazsola a sikeres vizsgakor nem veszi észre a tömény jóindulatot, hanem azt hiszi, hogy "jé, tudok vezetni!"
jún. 3. 02:00
 43/43 anonim ***** válasza:

#30 vagyok.

Tegnap voltam vezetni. Teljesen másképp ültem be a kocsiba, határozottan, önbizalommal tele vezettem. Nem gondoltam túl, nem analizáltam túl semmit.

Az oktatóm szerit sosem vezettem még olyan jól mint tegnap és ha így vezetnék vizsgán sima lenne az egész...

Szóval rájöttem, nálam nem technikai problémák miatt voltak a bukások, hanem mert fejben nem hittem el magamról hogy tudok vezetni. Borzasztó sokat számít a határozottság a vezetésben...kár hogy csak most értem el erre a pontra, 55 óra vezetés után.

jún. 4. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!