Forgalmi vizsga mennyire nehéz manapság?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek vizsgára, és eléggé izgulok. Hallom, hogy pár évvel ezelőtthöz képest milyen apró dolgokon is meg tudnak buktatni a pénz miatt, ez mennyire igaz?máj. 26. 12:23
31/43 anonim válasza:
#30 Az a baj hogy már nem merek új időpontot kérni vizsgára mert félek hogy megint megbukok. Tudom hogy egyszer kell átesni ezen de áh...
32/43 anonim válasza:
Ha nem esel át rajta, akkor felesleges volt minden befektetett idő és pénz, meg gondolom nem poénból akarsz jogsit, hanem jól jönne. És minél tovább vársz, annál tovább csak építed magadban a stresszt, és nehezebb lesz.
33/43 anonim válasza:
#32 Jogos, igazad van. Akkor szerinted az jó ötlet lenne hogy kérek új vizsga időpontot és előtte veszek még pár órát? Nem akarok sokat, általában 1-2 héten belül mindig volt időpont.
34/43 anonim válasza:
Vizsgára legkésőbb 10 nappal korábban kell jelentkezni, de ezt általában a suli adminisztrálja. Ahol én a motorjogsit csináltam, ott pl. fixen hétfőnként volt a vizsga, ha megbuktál, legkésőbb másnap szólni kellett, hogy a két héttel későbbire megint mennél, mert az iskolavezető szerdánként ment bejelenteni befizetni a következő utáni hétfői vizsgázókat. Amint van vizsgadőpontod, addig hogy gyakorlatban maradj 1-2-3 óra szerintem tökre elég, ha tényleg úgy megy, ahogy mondtad. Írod, hogy manőverekkel nincs gondod, csak bebambultál, szerintem ahhoz pont elég kb. 2 óra, hogy a gyakorlatból amúgy ne ess ki, de sok újat tanítani már nem fog az oktató, élményautózgatni meg azért drága az oktatás.
35/43 anonim válasza:
Az a baj rettegek még egy bukástól..de lehet ez lesz.
36/43 anonim válasza:
#35 De mit rettegsz? Amíg nem mész el vizsgára, nem tudod az eredményt. Ha meg megbuksz megint, akkor mész még egyszer. Nem a világ vége. Egy olyan dolgon izgulsz, amin egyáltalán nem logikus izgulni.
37/43 anonim válasza:
Jogos. Írtam oktatómnak, jövő héten megyek vezetni és nézni fog időpontot, valószínűleg 2-2.5 héten belül mehetek megint. Addig próbálom átalakítani a gondolkodásom ezzel az egésszel kapcsolatban. Köszi szépen a segítséget! :)
38/43 anonim válasza:
Csak pozitívan. Ahogy az is pszichológiai tény, hogy amikor rossz kedved van, de magadra kényszeríted a mosolygást, jobb kedved lesz, mert az agyad azt hiszi, hogy "hát mosolygunk, akkor biztos jókedvünk van", és korrigál. Ha úgy mész neki, hogy megint bukó lesz, akkor megint bukó lesz, kivéve, ha hatalmas mázlid van. De ha elhiszed, hogy meg tudod csinálni, akkor meg is fogod. :)
39/43 anonim válasza:
Sziasztook! Nekem ma volt 3. vizsgám. Első kettő előtt mindennap sirtam rettegtem és egyből az 5 perben elhasaltam mindkétszer irànyjelzőn. 3.ra úgy mentem,hogy nem érdekel lesz ahogy lesz és nyugodjak meg. Utolsó 5 percben buktam meg sajnos,mert balra kellett volna sorolnom,de nem fértem be, ezért vártam az egyenesen haladó sávban lámpa zöldre váltott és én nem indultam el,mert vártam,hogy balra tudjak menni,pedig el kellett volna mennem egyenesen azzal nem követtem volna el akkora hibát. Szerintem az a legfontosabb,hogy bizzunk magunkban és csak egyenesen nézzünk előre. Bizz magadban,hogy tudsz vezetni ennyi a lényeg. Több hozzászólására pedig,szerintem sokkal nehezebb jogositványt szerezni mint régen,mert minden szaron buktatnak. Nézve itt azt,hogy nem engeded ki a kéziféket.
40/43 anonim válasza:
#37-es vagyok. Én már szóltam oktatomnak hogy keressen uj idopontot harmadik vizsgara. Azonban felek...53 oram van eddig, nem tudom vezessek-e inkább tobbet vagy ne. Biztos menni fogok vezetni a harmadik vizaga elott de lehet egy nagyobb szunetet kéne tartanom es tobbet vezetnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!