Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Többen buknak manapság forgalm...

Többen buknak manapság forgalmi vizsgán, mint régen?

Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősöm mondja, hogy ennyi meg annyi alkalommal sikerült a forgalmi vizsga, míg amikor még én vizsgáztam (2010) és előtte mindenkitől azt hallom, hogy elsőre sikerült. Nekem is elsőre sikerült, de nem hiszem hogy az ismerőseim rosszabbul vezettek volna, mint én. Amikor vizsgáztam, 19 éves voltam, és még plusz órákat is vettem, hogy sikerüljön. Manapság a pénzre hajtanak?

2021. aug. 10. 09:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán az is közrejátszhat, hogy amikor én csináltam (2011), akkor még volt rutinvizsga, magyarul ha nem tudod normálisan kezelni a kocsit, parkolni, stb akkor addig nem mehetsz ki a forgalomba, most meg kapásból mennek. Rengeteg embernél olvastam itt az elmúlt években h pl parkolás miatt buktak meg.
2021. aug. 10. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért szüntették meg a rutinozást. Én ki nem engednék senkit amíg nem tud manőverezni és nem szokja meg a kocsi alapvető irányítását. Kint az utcán senkire sincs ráírva, hogy hányadán áll, csak az a T betű van rajta. Ne az utcán kezdjen el szerencsétlenkedni, ott már tudja hogy mi hol merre van.
2021. aug. 10. 11:04
 3/11 anonim ***** válasza:
16%

Érdekes, én azt látom, hogy az elmúlt években akárhány ismerős, távoli ismerős, ismerősnek ismerőse ment vizsgázni az elsőre átment. Többségüknek még plusz órát sem kellett vennie.

1-2 olyat ismerek akik többször buktak, de ők azok akik már a KRESZ vizsgát sem tudták elsőre abszolválni, pedig ahhoz aztán sok erőfeszítés nem kell.

2021. aug. 10. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kresz sem ugyanolyan mint régen. Akkor papíron ikszeltél, nem voltál időhöz kötve, átugorhattad, visszalapozhattál. Ma már van x idő nyomni, majd tovább a következőre. Ez jogos is abból a szempontból, hogy az úton sem lesz ez másként.
2021. aug. 10. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Na meg mit nézünk régennek?

Egyrészt sokkal több az autó az utakon, sokkal többen akarnak jogosítványt szeretni, sorban állnak a tanulók. Nyilván a nagy szmok törvénye alapján a bukás is több.

Mellette ott van az is (magán véleményem szerint) hogy egyre összetettebb a közlekedés, egyre több tényező van és egyre kevesebb az a kötelező 30 óra amit adnak.

Plusz ami szintén gond, hogy nincs rutin, rutinvizsga. Mindent élesben tanul a tanuló, és ez gond.

2021. aug. 10. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A 2000-es évek elején vizsgáztam, nekem másodszorra sikerült, de több gimis osztálytársam is többször bukott. Volt, aki fel is adta az ötödik vagy hatodik után. De voltak olyanok is, akiknek elsőre sikerült. És a legtöbben plusz órákat is vettünk. A rutinon viszont, ha jól emlékszem, mindenki elsőre átment.
2021. aug. 10. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az elmúlt 4 évben 4 jogsit csináltam... AM, A1, B, C kategóriát. Mindenből minden meg lett elsőre, minimum óraszámmal🤷‍♂️

Mondjuk szerintem a szerencsének is köszönhetem, általában a vizsga előtti gyakorló órákon voltam a legbénább és mindig úgy voltam vele hogy na most tuti megbukok... Mondhatni az esélytelenek nyugalmával vizsgáztam mindig, lehet emiatt sikerült🤔

2021. aug. 10. 15:51
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mi az a régen? Én pl 40+ éve vizsgáztam, amikor kb 5 percenként találkoztunk autóval, csak biciklik, meg lovaskocsik száguldoztak szembe velem. *_*
2021. aug. 11. 14:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

- Több az autó az utakon, nagyobb a forgalom

- Nincs rutinpálya, parkolni is élesben tanulsz meg

- Én is mondhatnám másoknak, hogy elsőre átmentem, és elhinnék. Nem mentem át elsőre.

2021. aug. 12. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
24%

Én csak azt nem értem, miért olyan hihetelten, ha valaki elsőre átmegy?

Én ismerősi körömben szinte mindenki elsőre átment a forgalmin is. Sajnálom, hogy ez egyesekben ekkora ellenszenvet okoz :)

2021. aug. 12. 23:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!