Többen buknak manapság forgalmi vizsgán, mint régen?
#10. Nem hihetetlen, és nem okoz ellenszenvet, ettől függetlenül van, aki hazudik. Egy hozzám közelálló személy konkrétan bevallotta, hogy ha távolabbi ismerős kérdezi, akkor azt mondja, hogy elsőre vagy másodszorra ment át. Mindeközben negyedik alkalommal sikerült neki, de azóta is balesetmentesen vezet, pedig évek teltek el.
Ez ugyanolyan, mint a közösségi média. Én még csak nem is szándékosan tévesztettem meg az embereket, egyszerűen nem raktam ki a nyomoromat, csak a boldog pillanatokat exemmel. A régi, egyetemi barátaim aztán csodálkoztak, hogy szakítottam vele, mert "Facebookon látták, milyen jól megvoltunk."
Nem ellenszenvet vált ki, hogy valaki elsőre átmegy, csupán tudom, hogy milyen az emberi természet. Ösztönösen az jön mindenkiből, hogy a legjobb arcát mutassa mások előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!