Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire számítsak, ha nem törölte...

Mire számítsak, ha nem töröltetem a motohiba lámpát,- ami a gyenge katalizátor miatt néha kigyullad, néha elalszik, és úgy próbálom eladni az autóm?

Figyelt kérdés
Rendszeres- napi használatban, folyamatosan karbantartott, 2004 es benzines, szép állapotú...

jan. 17. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
2004-es, motorhiba lámpával. 10-ből 8 ember le sem fog köpni.
jan. 17. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Legalább azt ne írd hogy rendszeresen karbantartott amikor ég a hiba lámpa.
jan. 18. 06:34
 3/11 Mad Max2 ***** válasza:
66%

Kicsit is értelmes ember nem fogja megvenni az autódat.

Illetve aki megveszi az is csak nyomott áron fogja, hacsak nem futsz össze egy idiótával aki felse fogja miért világíthat az ott a müszerfalon:)

jan. 18. 06:48
 4/11 anonim válasza:
43%
21 éves autónél azért egy katalizátor hatásfoka alacsony hibakód nem a világ vége ám csak mondom
jan. 18. 08:24
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Ha kitörlöd, hamar visszajön gondolom.

Ha meg az nem, akkor jön más.

Nekem a garázsban poshadó pezsómón van éppen 2 szélső injektor ellenállás hiba, meg valami pcm zavar.

Ezeknél az öregebb 2 lambda szondás szaroknál már napi szinten előjön valami érzékelő hiba.

Amikor mentem megvenni, meg se lepődtem, hogy ég.

jan. 18. 09:11
 6/11 krwkco ***** válasza:
51%

"Mire számítsak, ha nem töröltetem a motorhiba lámpát,- ami a gyenge katalizátor miatt néha kigyullad, néha elalszik, és úgy próbálom eladni az autóm?"

Amikor újra kigyullad, akkor a vevő vissza fog jönni, hogy rejtett hibával adtad el az autót. Ami igaz is. Akkor kezdődhet a huzakodás, hogy elismered-e vagy sem.

És ez 2005-ös autónál is lényeges hiba, mert az autó meg fog bukni a következő műszakin. Akkor is, ha trükköznek és átkötik azt a hiba izzót valami másra.

jan. 18. 10:26
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha típushiba akkor kicsit ár alatt eladod és nem fog picsogni a vevő. Műszaki előtt kitörli a kódot és ugyanúgy átmegy, nem kell vele foglalkozni.
jan. 18. 10:53
 8/11 krwkco ***** válasza:
67%

"Műszaki előtt kitörli a kódot és ugyanúgy átmegy..."

Ezt kipróbáltad?

Mert az OBDII, amit felcsatlakoztatnak, jelzi, hogy nem futott le az összes teszt.

jan. 18. 11:34
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
#8 És szerinted hány műszakiztató csatlakozik rá műszakin? Én még nem láttam ilyet.
jan. 18. 11:38
 10/11 krwkco ***** válasza:
50%
Én minden műszakin látom. Pedig nem egy modern autóm van. 2002-es, de van benne OBDII csatlakozó.
jan. 18. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!