Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek új gumit vagy elhaszn...

Vennétek új gumit vagy elhasználnátok a régit?

Figyelt kérdés

3 egyforma gumi van fent a 4.is ugyanúgy continental,de csak hasonló a mintája. 2 gumit mindenképp vennem kell, mert műszakis lesz az autóm.

A gumikon még van felület, de korosak. A gumis szerint járjam le a régi gumikkal a futófelületet.

Ha beleférne a keretbe vennétek 4 új gumit inkább, vagy csak a 2 elsőre?

máj. 8. 17:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%

"6 éves gumit miért kéne lecserélni?"

Ott van a leírásban, hogy a négyből csak három egyforma, egy mintázata eltérő, és műszakira viszi az autót, ahol ez bukást jelenthet.

Azt kérdezte, hogy kettőt cseréljen, hogy egy-egy tengelyen ugyanolyan gumi legyen, vagy cserélje mind a négyet.

Mindkét megoldás jó lehet, de ha anyagilag nem probléma, cseréld le mind a négyet.

A kettő cseréjével elindítasz egy spirált, néhány év múlva ismét csak kettőt cserélsz?

máj. 8. 23:04
 22/27 Hovarju ***** válasza:
85%

Én mind a négyet kicserélném. Szerintem macerásabb mindig kettesével cserélgetni.

A biztonság mindenek előtt.

máj. 9. 08:39
 23/27 anonim ***** válasza:
77%
Én mindet cserélném. Túl nagy lenne az eltérés tapadásban a két tengely között. Öreg gumi pedig rohadt lassan kopik, de nem is tapad. Felesleges kockázat.
máj. 9. 09:05
 24/27 anonim ***** válasza:
23%
Nyugodtan menj vele ha jó a futó felület.
máj. 9. 09:25
 25/27 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem műszakira úgy kéne vinni, hogy mind a 4 külön mintázatú. viccesebb lenne.
máj. 9. 13:39
 26/27 Szolovjov ***** válasza:
80%
Én akkor sem tudom lejárni a futófelületet, ha 20 évig használnám a gumit. Most 8 évesek a gumijaim (vízen már nem lehet megállni vele, cserések) és a barázdamélység még mindig több mint 4.5 milliméter.
máj. 9. 14:57
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
máj. 10. 05:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!