Vennétek új gumit vagy elhasználnátok a régit?
Figyelt kérdés
3 egyforma gumi van fent a 4.is ugyanúgy continental,de csak hasonló a mintája. 2 gumit mindenképp vennem kell, mert műszakis lesz az autóm.
A gumikon még van felület, de korosak. A gumis szerint járjam le a régi gumikkal a futófelületet.
Ha beleférne a keretbe vennétek 4 új gumit inkább, vagy csak a 2 elsőre?
máj. 8. 17:47
11/27 A kérdező kommentje:
6 évesek a gumik
máj. 8. 18:27
12/27 BeefEater válasza:
Akkor én hagynám. Ha havi 1400-at mész, akkor egyébként is 1-2 éven belül el fognak kopni valószínűleg.
13/27 anonim válasza:
6 éves gumit miért kéne lecserélni? 1400/hó használattal tuti semmi baja annak. Főleg hogy műszakin annyi az előírás, hogy mindenhol legyen meg az 1,6 mm a gumikon. Ezeknek tuti megfelel, ha jól van beállítva a futómű. Nem kell új gumi.
14/27 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
máj. 8. 18:32
15/27 anonim válasza:
Engem rohadtul zavarna, hogy a 4. gumi más mintájú. Ilyenből volt már halálos baleset, nem is egy. Nem is szabályos. Rendőr megállít, rögtön többet fogsz kifizetni, mint amennyibe egy zsírúj gumi kerül... De te tudod, csak ne találkozzunk össze az úton.
16/27 anonim válasza:
A gumin kell a leginkább spórolni, úgy lehet a leghamarabb megdögleni. Utána a fék, aztán az olajcsere.
17/27 anonim válasza:
100 ezer km futott 6 éves gumik, áh ne cseréld le tesó, még jó lesznek 10 évig!
18/27 anonim válasza:
"6 éves gumit miért kéne lecserélni?"
Mert már elöregedett.
19/27 anonim válasza:
Ha az egyforma szettet dobd hátra, előre meg vegyél jobbat.
20/27 anonim válasza:
Én akkor szoktam új gumikat venni, amikor már nem érzem jónak a tapadást. Ez nálam kb. 3-4 év egy középkategóriás guminál. Erre sosem sajnálom a pénzt. És mindig mind a négyet cserélem. Csak akkor cserélek kettőt, ha javíthatatlan defekt miatt idő előtt kell új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!