Túl világos lett a korrektor, amit vettem, hogyan tudnám "sötétíteni"? Elhasználnám, ne menjen kárba.
Az jo megoldas, de amugy a korrektornak világosabbnak kell lennie 1 árnyalatal a börödnél mivel a sötét karikákat a szem alatt, illetve a pattikat piros helyeket el kell fednie ki kell világositania valaki konturkent is hasznalja.
A keverés is jo ötlet lehet de én mindig a bőrszinemhez passzolót választom ami nekem egyszerű hiszen minden alapozobol korrektorbol puderbol a legvilágosabb kell :D ugyanis olyan fehér a böröm hogy még a vékonyabb helyeken a zöld ér látható ha közel nézed, gondolom te egy medium árnyalat lehetsz kb azaz közepes senem hófehérke de nemis kreol így valóban nehezebb eltalálni de próbálkozz meg vele, máskor légy figyelmesebb :)
A korrektort csak ott használd ahol nagyon sötét karikák, elszíneződések vannak. Erre a célra kell is, hogy kicsit világosabb legyen. Ha túl világos, keverj bele egy kicsit az alapozódból, vagy egy sötétebb korrektorból.
Nekem az alapozót is kevernem kell, mert nincs a bőrszínemhez megfelelő, szóval megesik az ilyen. Nyugodtan keverd valamivel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!