Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Túl világos lett a korrektor,...

Túl világos lett a korrektor, amit vettem, hogyan tudnám "sötétíteni"? Elhasználnám, ne menjen kárba.

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 13:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
6%
Sehogy sem tudod sötétíteni esetleg nem tudod vissza vinni
2020. szept. 19. 13:49
 2/18 A kérdező kommentje:
Sajnos régebben vettem, nem használtam egy darabig, de most megint elővenném. Blokk sincs már meg :/
2020. szept. 19. 13:53
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél egy sötétebbet és használd keverten a kettőt.
2020. szept. 19. 14:23
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Vegyél egy olyat ami meg túl sötét neked és keverd össze a kettőt
2020. szept. 19. 14:28
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Lehet kapni sötétítő / világosító cseppeket. Ha jól emlékszem Alverde, dm-ben kapható. Alapozót és korrektort is lehet vele keverni.
2020. szept. 19. 17:45
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
Add oda valakinek és vegyél egy megfelelőt.
2020. szept. 19. 20:27
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Keveset használj belőle, jól dolgozd el, vagy keverd por bronzosítóval.
2020. szept. 19. 22:57
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, alapozót vittem fel rá, miután eldolgoztam, így jobban mutat :)
2020. szept. 20. 16:35
 9/18 anonim ***** válasza:
58%

Az jo megoldas, de amugy a korrektornak világosabbnak kell lennie 1 árnyalatal a börödnél mivel a sötét karikákat a szem alatt, illetve a pattikat piros helyeket el kell fednie ki kell világositania valaki konturkent is hasznalja.

A keverés is jo ötlet lehet de én mindig a bőrszinemhez passzolót választom ami nekem egyszerű hiszen minden alapozobol korrektorbol puderbol a legvilágosabb kell :D ugyanis olyan fehér a böröm hogy még a vékonyabb helyeken a zöld ér látható ha közel nézed, gondolom te egy medium árnyalat lehetsz kb azaz közepes senem hófehérke de nemis kreol így valóban nehezebb eltalálni de próbálkozz meg vele, máskor légy figyelmesebb :)

2020. szept. 20. 23:24
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A korrektort csak ott használd ahol nagyon sötét karikák, elszíneződések vannak. Erre a célra kell is, hogy kicsit világosabb legyen. Ha túl világos, keverj bele egy kicsit az alapozódból, vagy egy sötétebb korrektorból.

Nekem az alapozót is kevernem kell, mert nincs a bőrszínemhez megfelelő, szóval megesik az ilyen. Nyugodtan keverd valamivel. :)

2020. szept. 21. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!