Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek új gumit vagy elhaszn...

Vennétek új gumit vagy elhasználnátok a régit?

Figyelt kérdés

3 egyforma gumi van fent a 4.is ugyanúgy continental,de csak hasonló a mintája. 2 gumit mindenképp vennem kell, mert műszakis lesz az autóm.

A gumikon még van felület, de korosak. A gumis szerint járjam le a régi gumikkal a futófelületet.

Ha beleférne a keretbe vennétek 4 új gumit inkább, vagy csak a 2 elsőre?

máj. 8. 17:47
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Nem szutyok autóm van. A normális nyári gumi darabja 35 ezertől kezdődik
máj. 8. 18:02
 2/27 anonim ***** válasza:
24%
Aztapaszta! És nem tudsz venni rá 4 darabot? Ha a válasz nem, akkor a kocsit add el és vegyél bérletet vagy biciklit.
máj. 8. 18:04
 3/27 anonim ***** válasza:
12%
Ha javítani kell rajta valamit akkor mi történik? Fékcsere kell akkor mondod, hogy jóvanazúgy?
máj. 8. 18:05
 4/27 A kérdező kommentje:
Venni tudnék éppen,ha elolvastad volna a kérdést és értelmeznéd. Köszi a tirpák választ
máj. 8. 18:06
 5/27 anonim ***** válasza:
64%
10 éves korukig nyugodtan használnám a gumikat, nincs annak addig baja. 10+ éves gumikat pedig a biztonság miatt nem szabad használni. Használt is jó lesz szerintem, csak ne legyen koros max. 5 éves, hogy 5 évig ne legyen vele baj.
máj. 8. 18:10
 6/27 anonim ***** válasza:
31%

Ha venni tudnál akkor nem bohóckodnál ilyen régi gumi új gumi dolgokkal, soha az életemben nem csináltam ilyet és családban, ismerősi körben sem hallottam ilyet. Ilyet csak az csinál akinek igazából nincs elég pénze az autózásra.

4 gumit veszel, ha elfogy akkor kidobod és veszel 4-et , nem nézegeted, hogy na még 1-2 jó akkor csak ilyet meg olyat vegyünk..

Ha 4 tojásos rántottát csinálsz de csak 1 romlott tojás van benne akkor az jó lesz?

máj. 8. 18:12
 7/27 A kérdező kommentje:

Autózásra éppen van pénzem ugyanis munkába járásra használom havi 1400 km-t megyek egy ideje. Pusztán azért tettem fel a kérdést,mert kíváncsi voltam mások véleményére.

Ha meg ennyire kiborít akkor minek vagy itt :D Ítélkezni meg kötekedni láthatatlanba az jeles

máj. 8. 18:22
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
Havi 1400 km-t mész vele és a 160 ezres gumi cserével bohóckodsz? Biztos nagy spórolás lenne a 80 ezer ha emiatt fának csapódnál(jobbik esetben) vagy mást is megölnél a rossz gumik miatt..
máj. 8. 18:24
 9/27 anonim ***** válasza:
55%
#6 Ez igaz, én is csak egyben cserélném a 4-et ha valamelyik elkopott vagy öreg. 2-ket folyamatosan cserélgetni elég nagy szívás feleslegesen.
máj. 8. 18:25
 10/27 BeefEater ***** válasza:
91%
Attól függ milyen idősek. Hallottam már, hogy hülye gumis lebeszélt valakit a 15 éves gumik lecseréléséről, mert még nem voltak kopottak. Ha a te gumisod is ezt csinálta, akkor cseréld le mind a négyet - egy másik helyen.
máj. 8. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!