Az életmód is változott: míg régen egy évben egyszer lejutottak a családok a Balatonra, addig ma már van egy széles réteg, aki rendszeresen tesz meg hosszú utakat sok csomaggal. Azt meg nagyobb autóval kényelmes.
2024. máj. 5. 08:37
12/36 anonim válasza:
Mert valaki kitalálta, hogy nem lát Swiftből egy másik Swift mögé, ezért vett egy nagyobb autót. Viszont a mögötte haladó meg tőle nem látott, ezért ő meg vett egy még nagyobbat, és ez a ciklus addig fog folytatódni, amíg nem vesz mindenki vadászgépet autó helyett. :D
2024. máj. 5. 09:20
13/36 anonim válasza:
Nem az autók egyre nagyobbak, Ti vagytok egyre kisebbek.
2024. máj. 5. 09:51
14/36 anonim válasza:
Én? 186cm vagyok.
2024. máj. 5. 09:53
15/36 anonim válasza:
Van akinek tetszik, van akinek kell a hasmagassága, van akinek ebből nem fáj a ki és beszállás, engem nem érdekel lényegében ki miért veszi ezeket. Nekem az autó az sedan mert formailag ez tetszik és kész.
2024. máj. 5. 10:11
16/36 dirtboy válasza:
Korábban szerettem a kis buborég formát mint pl a golfok vagy polok aztán kezdett kicsi lenni az autó ahogy idősebb lettem és lett családom. Most egy kombi Audi A4 van de ha szabadságra megyünk néha ez is kevés pedig most is felraktam egy 340literes tetőboxot is,plusz vákumos tárolóba rakjuk a ruhákat is. Kinek milyen kocsi az ami megfelel a hétköznapjaihoz.
2024. máj. 5. 10:22
17/36 anonim válasza:
Gyerekkoromban Trabanttal és Ladával 4 fős családok mentek 2 hétre nyaralni Balatonra, de akár Bulgáriába is.
2024. máj. 5. 10:41
18/36 anonim válasza:
#16 Ugyanez a tapasztalat, A4 Avant, nem annyi csomag ment be nyaraláskor mint amennyire számítottunk.
2024. máj. 5. 10:44
19/36 dirtboy válasza:
17. Lehet hogy mentek de nem biztos hogy kényelmes volt. Az autókból sem volt szerintem olyan választási lehetőségük azonos anyagi helyzet melett mint manapság.
2024. máj. 5. 13:09
20/36 anonim válasza:
Mert az autó is egy erő és státusz szimbólum. Ami nagyobb erősebb az jobb egyszerű elvét veszik figyelembe. meg a biztonság hamis érve miatt vesz már minden 50 kilós anyuka 2 tonnás dzsippeket amiből ki se lát vezetni nem tudja tör zúz mindent le,vagy hogy elállják az utat minden reggel az óvoda elött mer "fussará"
Pár éve még röhögtünk a hummeren aztán ma meg kb minden családi várositelekjáró autó akkora lett, a kisautók meg vicces másolatai a nagy suvoknak arány ugyanaz csak kisebbe. A kerekek is ugyanígy nőnek , régen 14 col alap volt nagykocsin is, ma meg 19 kell mert muszáj villantani a nagyfelnit, lássa a szomszéd. Egyre primitív ösztönállatiabb az emberiség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!