Az autószerelők miért nem szeretik ha általam vitt (nem használt, új) alkatrészt kell beszerelni?
Ha nem ő intézi az alkatrészt akkor sokkal később is vállal el. Ha ő intézi akkor kb pár nap után vihetem is hozzá.
B*tól szokta hozatni az alkatrészeket. Az alkatrészre amire szükségem lenne 110ezerrel olcsóbb a K*autónál mint a B*nál.. És teljesen ugyan az a cikkszám! Minden! Valószínűleg azért, mert van tegyük fel 50% kedvezménye a B*nál? Velem kifizetteti a teljes árát és így még ő nem csak a munkadíjon nyer hanem az alkatrészen is? Ezért nem szeretik a szerelők ha a kuncsaft viszi az alkatrészt?
Nem azt mondtam hogy nem kell többet fizetni érte, azt mondtam, hogy az ALKATRÉSZ nem kerül többe. Egyéb dolgok kerülnek pénzbe, ami hozzáadódik a végösszeghez.
Tényleg ennyire nehéz a felfogásod, vagy csak tetteted? Na látod pont ezért nem vállalom el a magad fajtát. Én vagyok annyira becsületes, mint szerelő, hogy szeretem tisztességesen tájékoztatni az ügyfelet és mindent megbeszélni vele. De a hozzád hasonlókkal ezt nem lehet, mert nem vagytok képesek felfogni és utána a tudatlanságotok miatt még neki is álltok szapulni. Ez az a bizonyos patkányság.
További szép napot és sok sikert a balek szerelő kereséséhez, aki elvállal ilyen embereket is.
"Ő nem csak a munkadíjon nyer hanem az alkatrészen is?"
Lényegében igen, de szerintem így normális persze nem az mikor 3x árat fizettet. Az én szerelőm úgy csinálja hogy az óradíj csak a műhely fenntartására van kalkulálva, és az alkatrészekből lesz a plusz nyereség. Ő megkapja 50% vagy még több kedvezménnyel és az ő vételárára rá tesz 10-20%-ot. De így is szinte minden alkatrészt olcsóbban számolt fel eddig mint bármely weboldalon.
Én mindig mindent viszek, ennek az okai;
-Hiába kértem hogy ne filléres szart tegyenek bele, sose sikerült felfogniuk, különösen ideges voltam amikor a féket csinálták meg A.Z-vel.(zimmermann árban)
-Hülyének néztek állandóan az alkatrészárakkal, mintha nem lett volna elég hogy a környék legdrágább rezsióradíjával dolgoznak.
- Ha számonkérem őket hogy miért nem azt teszik bele amit kérek, még nekik áll feljebb, elhiszem, hogy az övébe tökéletes az A.Z meg a szarline, meg a frap meg ezek a szarok, de én vagyok az autó tulajdonosa és azt tegye bele amit kérek.
Én autószerelő vagyok bár már nem szerelek, elég volt a mocsokból…
De mindegy hogy, az ügyfél hozott alkatrészt vagy én rendeltem.
Az is mindegy, honnan van az alkatrész.
Ha egy munkán 30e Ft-ot akartam keresni akkor annyit kerestem. Ez csak sz@rakodás a számokkal. Mindegy hogy anyagon vagy munkán van a haszon. A másik meg: ha ügyfél hozott alkatrészt és nem stimmelt kitoltam a műhelyből és csináltam mást. Aztán ha meghozta a cuccot beraktam.
Most komolyan ilyeneken egy normális ember se szenved.
Ha mocsok volt a meló és sz0pás volt akkor azt is kifizette az ügyfél.
Ha meg elcsesztem akkor javítottam önköltségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!