Akik használtautó vásárlásakor független szervízbe akarják elvitetni átvizsgálásra, azok mégis hogy gondolják? Másnak a tulajdonát csak úgy el lehet vinni kifizetés nélkül?
Ezt nem értem hogy működik, azért kérdezem. Több helyen olvastam már, hogy használtautó vásárlás előtt nagyon ajánlott a kiszemelt kocsit elvinni független szervízbe átvizsgáltatni teljes körűen.
Ami szép és tutibiztos lépés, de ezt hogy lehet mégis megtenni, ha még ki sincs fizetve a kocsi?
Ki az a bolond eladó aki ebbe belemegy?
És akármilyen magánszemélynek/kereskedőnek ez miért éri meg mikor úgyis tudja, hogy előbb utóbb valami gyámoltalan balek laikus úgyis elviszi alkudozás nélkül?
Megy vele a tulaj is.
Velünk is jöttek.
Mutogatta a szerelő a hibákat nekünk is, nekik is.
Végül csak a mi kárunkra átnézették az autót, mert a talált kb fél milliós javítási költség után sem akartak még 100e forintot sem engedni az árból..
A független szerviz meg úgy független hogy vagy szerencséd van vagy nincs.
A vevő választ egy szimpatikus helyet ahova elgurulnak együtt az eladóval. Ha pechje van és ismerőse a tulajnak akkor nem talál meg 1-2 hibát
Jó lenne, ha nem szövegelnél ekkora pofával lesajnálóan, miközben lövésed sincs az egészről.
Nyilván vagy megy valaki vagy ott kell hagyni pl valamilyen okmányt letétnek. Ha elkötöd a kocsit, rögtön tudják, ki vagy.
Amúgy ennyi erővel próbakörre se lehetne elvinni.
Nekem odaadtak a kulcsot, hogy menjel baratom. Igaz ideiglenesen ki van vonva, de akkor alljak meg, mondjam el a rendőrnek es leigazoljak.
Minden attól függ, hogy mennyire komoly az autó es a vevő. Nyilvan egy 500 lovas sportkocsit nem adnak igy oda.
pont úgy mentek oda, ahogy próbakörre.
a tulaj is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!