Esetetekben hogy alakult mostanában a kár kifizetése? Az autópiac drágulását leköveti az Eurotax és a biztosítók kártérítése?
Most vásárolnék egy használt autót, ami fél-egy éve még kb. 40%-al kevesebbe került.
Ezt lekövetik a biztosítók? Kötelező nekik lekövetni?
Elég szomorú volnék, ha engem összetörnének, vagy én okoznék bajt,
akkor az egy évvel ezelőtti értéket vennék alapul mondjuk GTK, TK esetén.
Nem beszélve arról, hogy szerintem a szerelők, és az alkatrészek is olcsóbban voltak egy éve, ha esetleg mégsem GTK-znának,
hanem javítás volna az autó sorsa.
Nem értem a kérdésed.
Ha gtk-ra írnak egy autót, amihez egy xenon lámpa törés is elég, attól még lehet javítani az autót.
Az, hogy néhányan jóval drágábban megvesznek egy autót, mint amennyit ér, a biztosítót nem hatja meg.
Törés esetén gyorskárt fizetnek, ami márka szervízre sohasem elég. A számlás javítás meg önerős.
Nekem is volt gyorskáros esetem, a kapott pénzből ismerős szakival javíttattam az autót, még pénzem is marad. Úgy, hogy nekem valami rosszakaróm a börzén felverte az autóm árát, amit ugye levonnak a gyorskár összegéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!