Pest megyében hol vannak autópiacok? Nem kereskedések. A budai oldal nem érdekel. Köszönöm ha segítetek.
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 16:13
1/7 anonim válasza:
Az összes nagyobb bevezető út mellett egymás hegyén, hátán nepperek telephelyei vannak. De pl az 5-ös mellett van amit általában "autópiacnak" szoktak nevezni
2/7 A kérdező kommentje:
Kereskedések nem jönnek szóba. Megveszik a kocsit 1M-ért eladják másfélért.
2021. jún. 27. 09:46
3/7 anonim válasza:
Mert az autópiacon szerinted nem nepperek árulnak?
Egyébként hasznaltauto.hu és kész.
4/7 A kérdező kommentje:
Biztos vannak olyanok is. Mi az előzőt tulajtól vettük, hidd el hogy sokan kiviszik a sajátjukat.
2021. jún. 27. 10:11
5/7 anonim válasza:
Én elhiszem. Azt kevésbé, hogy te szakértő vagy, ha még nem is találtál ilyen helyet :D
Egyébként tök mindegy hogy kereskedő vagy magánszemély, ugyanannyira lehet jó vagy rossz mindkettő. szóval inkább érdemes konkrét típust kiválasztani, aztán annak a kínálatát átnyálazva autót keresni, mint random helyeket járni, hátha belefut az ember, a prekoncepciók szerinti eladóba
6/7 A kérdező kommentje:
Hol írtam olyat hogy szakértő vagyok? Bírom ezeket a "menőző" dumákat, nem jött be.
2021. jún. 27. 17:53
7/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg tud ilyen helyeket amire kérdeztem, akkor örülnék neki, a többi szövegre nem.
2021. jún. 27. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!