Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi várható az autópiacon?...

Mi várható az autópiacon? Emelkedni fognak az árak a sok hitel miatt?

Figyelt kérdés

Azt olvastam több helyen is hogy, amint vége a covidnak, megint mindenki hitelt akar majd.

Akkor ez gondolom feltornázza majd a ház és autó árakat.

2021. máj. 9. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
már most is drágák, legalábbis a benzinesek... a dízel szarokat nyomott áron adják továbbra is...
2021. máj. 9. 08:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát, minden emelkedik.

De jól mondod a szar dízelt tényleg nyomott áron árulják, míg a jókat jóval többért.

Én azért kérdeztem, mert tervezek majd egy masik autót is venni egy éven belül,csak előtte a házra gyűjtök, utána autó.

Aztán nagyon nem mindegy, hogy amit ma megkapok 5 millióért, az jövőre 6 lesz, több km-el idősebben.

2021. máj. 9. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én drágábban vettem a "szar" dízelemet két éve, mintha ugyanezt az autót benzinmotorral pipáltam volna ki a megrendelőlapon. Hiába reklamáltam volna a kereskedésben, hogy de hát a gyakorin azt írták, hogy a dízelmotort nyomott áron kell a gyárnak előállítania...

Rétérve az eredeti kérdésre, szerintem a hitel csak egy tényező. Ha vége a covidnak, beindul az ipar, elég nagy nyersanyaghiány lesz, ami megint csak nem lefelé fogja vinni az árakat. A forint árfolyama sem hiszem, hogy jelentősen erősödne. A környezetvédelmi előírásokon sem fognak lazítani. Szóval már az is kisebb csoda lenne, ha nem drágulnának tovább az új autók. Az új autók ára pedig húzza magával a használtakét is.

2021. máj. 9. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Használt vagy új?

Az új árak inkább emelkedni fognak, mert nem lesz új autó. Több gyár is áll/állt, hiány lesz új autóból.

Használtnál jó kérdés. Ott szerintem a pár milliós szegmensben esés lesz, viszont az 1 millió alatti kategóriában nem. Előbbit adják el, akik eddig nagyobb lábon éltek, de megszorultak, utóbbiakat pedig keresni fogják pont azért, mert kell a filléres autó

2021. máj. 9. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!