Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi várható el 431000km-es...

Mi várható el 431000km-es autótól?

Figyelt kérdés
Golf 4 1,6 16v kombi. 2 éve vettem 450-értegy ismerőstől. Csak azért vettem meg ennyi km-el,mert hitelre odaadta. Amúgy kőműves brigád járta vele az országot,meg külföldre is jártak vele utánfutóztak is.Ahhoz képest nincs kimondottan lelakva,aránylag vigyáztak rá,nem dohányoztak bele...Most van 400am plusz ha ezt eladnám akkor 300am. Érdemes ennyiből venni valami hasonlót,vagy ezt tartsam még életbe pár évig? Küszöböket, első sárvédőket kellene cserélni,lengéscsillapítókat,talán pár szilentet vagy gömbfejet,azon kívül jó.Mindenki fikázza a km miatt az ismerősök közül.
2021. márc. 15. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapjaiban rendben van, ne cseréld le! 700-ért nem kapsz lényegesen jobb autót.
2021. márc. 15. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi várható el tőle? Semmi. Ezen a ponton minden kilométer ajándék. Egyetértek #1-gyel, ha csak ennyi pénzed van akkor szerintem se cseréld le, de azért legyél vele tisztában, hogy végstádiumú autó.
2021. márc. 15. 10:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Még 2 opcióban gondolkodok: Ha megtartom küszöb,sárvédőcserék festés nélkül 90,festéssel 180. Mecsináltatom festés nélkül lefújom én sprayvel,veszek hozzá színkód alapján. Megcsináltatom a futóművet az kb 100as.Tehát kb 200at költök rá és akkor még szeretnék 4 évet elmenni vele. Vagy második opció,kigittelem,lefújom,futómű marad,ismerős le műszakiztatja és ,ha lejár akkor bontó.
2021. márc. 15. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, 700k-ból ugyanúgy csak Golf IV jön ki, nem sokkal lennél előbbre. Ha ez alapvetően szerkezetileg, motorikusan rendben van és kicsit költve rá még biztosan működtethető egy ideig, akkor nem érdemes eladni
2021. márc. 15. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Kasznit rendbe kell tenni meg a futóművet. Ha nem zabálja az olajat akkor még sokat elmehet. Ez a motor ez kb. golyóálló
2021. márc. 15. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!