Mennyi várható javítási költséggel érdemes számolni egy ilyen autó esetében?
Közel 4 éves autót tervezek használtan venni, kb fél év garanciával. A garancia lejárta mire lehet számítani? Milyen költségek és gyakori meghibásodások fordulnak elő vagy milyen cserék szükségesek egy ilyen idős autónál a közeljövőben? Mennyit érdemes félrerakni rá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az ezotéria rovatba írd ki.
Senki nem tudja, még az se akinek ilyen van.
Inkább attól félnék és gondolkoznék el hogy ennyi idősen és km-rel miért adja el.
Mert ha egy autó nagyon jó akkor nem adja el senki , hacsak nyert sok pénzt.
4 eves A osztalyban 95ezer km?!?!
En biztosan hanyagolnám.......
Ezek jellemzoen varosi forgalomban futnak,nem azok a kifejezett aitopalyas nagy utazo gépek.Ez meg évi majdnem 25ezret futott........kellene a ráknak ekkora futással ilyen fiatal auto,ami mint mondtam nem is km gyüjtesre lett kitalalva.....
#4-et adom.
Egyébként nem garancia után lesz az első nagyobb költséged, hanem vétel után. Lehet vezérlést, összes szűrőt, folyadékot, jó esetben féket cserélni.
#4-re...
Mondjuk érdemes megnézni a hűtőrácsot.
Ha jó alaposan szét van verve, akkor autópályázós kocsi és 95e km simán jó vétel. Ennél több kilométerrel vettem ennél drágább autót (ugyanígy 4 évesen), ennek már 1 éve és hibátlanul megy benne minden, az is autópályázós volt.
Nekem egyébként semmit nem kért még az autó, kopott féktárcsákkal és fékbetétekkel vettem, szóval azokat cserélni kellett, illetve olaj/váltóolaj/gyertya/légszűrő.
Mi a baj azzal, hogy mennyit futott? Állapot alapján érdemes autót venni, nem a km alapján. Másrészt ennyit nem lehet összeszedni városban, csak kb akkor ha taxi vagy. Tehát jó eséllyel pályáztak vele, ami kifejezetten egészséges a kocsinak a városi közlekedéshez képest.
"kellene a ráknak ekkora futással ilyen fiatal auto"
Akkor vegyél ennyi futással egy öreg autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!