Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki lesz cserélve a kettőstömeg...

Ki lesz cserélve a kettőstömegűm: Várható, hogy alapjáraton, alacsony fordulaton a motor halkabb lesz, szebben fog járni?

Figyelt kérdés

Leállításnál nem csattog, de a kuplung egyértelműen ,hogy ki van.Illetve alapjáraton a bal első sárvédő felől fémes azonancia hangot ad ki, ami nagyobb fordulatra gázadáskor elmúlik.

De magára a motorra lesz ez hatással, mint hogyha befecskendező rendszert cseréltetni rajta?

2020. júl. 26. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
igen.
2020. júl. 26. 16:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Úgy legyen! :)
2020. júl. 26. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, és szebben is fog indulni/leállni a motor, kevesebb érezhető rázkódással.
2020. júl. 26. 17:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Már csak egy kérdésem lenne: Luk, vagy Sachs? Utóbbit javasolják, meg olcsóbb is 20-30 ezer fttal...
2020. júl. 26. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem holnapi nap folyamán kezdik a cseréjét. A szerelő vegyesen Luk és Sachs alkatrészeket kért, de főként Sachs. Az alkatrész összesen 180.000Ft volt mindennel együtt, a munkadíj még kérdőjeles.
2020. júl. 26. 19:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem 2 hét múlva lesz aktuális. Szett( kettőst., kinyomócsapágy, kuplung tarcsa,stb) 250 + a munkadíj 40-50... én is a Sachs felé hajlok....
2020. júl. 26. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Milyen kocsi? Egyébként nézz körül az allegro.pl oldalon ha még nem vetted meg az alkatrészt! Sokkal olcsóbb mint itthon!
2020. júl. 26. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Én gyakorlatilag semmi lényeges különbséget nem vettem észre csere után. Luk, vagy Sachs, lényegében mindegy. Mindkettő jó minőség. Nekem LUK lett beépítve. De egy csomó futóműalkatrészem gyárilag Sachs.
2020. júl. 26. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Más alkatrészeknél van tapasztalatom ezzel a két márkával. Én egyértelműen a Sachs-ot mondanám, LUK-ban már sokszor csalódtam. (De ez nem azt jelenti, hogy kettőstömegűben nem tudna jót gyártani, csupán azt, hogy másban nem igazán tud/akar.)
2020. júl. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!