Ki lesz cserélve a kettőstömegűm: Várható, hogy alapjáraton, alacsony fordulaton a motor halkabb lesz, szebben fog járni?
Figyelt kérdés
Leállításnál nem csattog, de a kuplung egyértelműen ,hogy ki van.Illetve alapjáraton a bal első sárvédő felől fémes azonancia hangot ad ki, ami nagyobb fordulatra gázadáskor elmúlik.
De magára a motorra lesz ez hatással, mint hogyha befecskendező rendszert cseréltetni rajta?
2020. júl. 26. 16:43
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Úgy legyen! :)
2020. júl. 26. 17:01
3/9 anonim válasza:
Igen, és szebben is fog indulni/leállni a motor, kevesebb érezhető rázkódással.
4/9 A kérdező kommentje:
Már csak egy kérdésem lenne: Luk, vagy Sachs? Utóbbit javasolják, meg olcsóbb is 20-30 ezer fttal...
2020. júl. 26. 17:37
5/9 anonim válasza:
Nekem holnapi nap folyamán kezdik a cseréjét. A szerelő vegyesen Luk és Sachs alkatrészeket kért, de főként Sachs. Az alkatrész összesen 180.000Ft volt mindennel együtt, a munkadíj még kérdőjeles.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem 2 hét múlva lesz aktuális. Szett( kettőst., kinyomócsapágy, kuplung tarcsa,stb) 250 + a munkadíj 40-50... én is a Sachs felé hajlok....
2020. júl. 26. 19:50
7/9 anonim válasza:
Milyen kocsi? Egyébként nézz körül az allegro.pl oldalon ha még nem vetted meg az alkatrészt! Sokkal olcsóbb mint itthon!
8/9 anonim válasza:
Én gyakorlatilag semmi lényeges különbséget nem vettem észre csere után. Luk, vagy Sachs, lényegében mindegy. Mindkettő jó minőség. Nekem LUK lett beépítve. De egy csomó futóműalkatrészem gyárilag Sachs.
9/9 anonim válasza:
Más alkatrészeknél van tapasztalatom ezzel a két márkával. Én egyértelműen a Sachs-ot mondanám, LUK-ban már sokszor csalódtam. (De ez nem azt jelenti, hogy kettőstömegűben nem tudna jót gyártani, csupán azt, hogy másban nem igazán tud/akar.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!