Hogy szokott menni amikor el szeretnék vinni egy használtkocsit egy autószerelőhöz állapotfelmérésre?
Bemegyek a kereskedésbe, kinézek egy jónak tűnő autót. Megkérdem beleegyezik e hogy el vigyük egy ilyen műhelybe. Hogyan tovább?
Nekem kell kérnem időpontot a szervizbe vagy ő intézi? Ki viszi a kocsit? Hogy megy ez?
Köszönöm.
És közösen visszük el a kocsit, illetve végig is várjuk amíg átnézik (45 percet mondtak az egyik helyen)?
Én magántól vettem, ott úgy működött, hogy egyeztettünk egy időpontot, ő elvitte az autót, mert ott kellett hagyni és másnap én mentem fizetni. Viszont a foglalás az én nevemen történt, tehát nekem prezentálták igazából az autót. Nem volt ott akkor a tulaj. Majd ő elment a kocsiért és megbeszéltük mi újság, mi legyen.
Kereskedés esetén nem tudom hogy működik, pláne a sok érdekes neppert is figyelembevéve, de szerintem hasonlóképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!