Az orlen benzinkutakon miért lett E10 a 100-as benzin? Ezt valami új törvény írja elő?
Én ott tankolok 2 autót (2004-esek). Eddig működik. Szerintem jobban mennek. Előttem már írták a más összetételt.
Offtopik: Előzmény, tapasztalat: Mielőtt bevezették a 95-E10-et hosszú ideje OMV-nél tankoltam 2 autót. November végén tankoltam mind2-t és elkezdtek rángatni, kihagyni, nem húzni. Nem értettem. December elején jött a bejelentés a 95-E10-ről. Megtaláltam mind2 leírásánál, hogy egyik sem szereti. MAjd valahol egy kommentben olvastam, hogy az OMV már novemberben e10-el dolgozott, de nem írták ki. (De észre sem vettem volna azt a kis karikát.) Minden jót nektek!
Ez számomra is meglepő... hiszen a konkurens hálózat schwechati finomítója nincs olyan borzasztóan messze az országhatártól, mégis csak az ország nyugati része kap belőle. A Dunántúlnál távolabbra már állítólag nem éri meg szállítani. Lengyelország meg jóval messzebb van.
Orlennél én prémium dízelt szoktam tankolni. Küönösebb változást nem szoktam észrevenni. Nem lesz tőle +50 lóerőm, se nem esett szét tőle még a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!