Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az orlen benzinkutakon miért...

Az orlen benzinkutakon miért lett E10 a 100-as benzin? Ezt valami új törvény írja elő?

Figyelt kérdés

márc. 2. 14:13
1 2 3 4
 31/34 Bozso2 válasza:

Én ott tankolok 2 autót (2004-esek). Eddig működik. Szerintem jobban mennek. Előttem már írták a más összetételt.

Offtopik: Előzmény, tapasztalat: Mielőtt bevezették a 95-E10-et hosszú ideje OMV-nél tankoltam 2 autót. November végén tankoltam mind2-t és elkezdtek rángatni, kihagyni, nem húzni. Nem értettem. December elején jött a bejelentés a 95-E10-ről. Megtaláltam mind2 leírásánál, hogy egyik sem szereti. MAjd valahol egy kommentben olvastam, hogy az OMV már novemberben e10-el dolgozott, de nem írták ki. (De észre sem vettem volna azt a kis karikát.) Minden jót nektek!

júl. 19. 13:48
 32/34 anonim válasza:
#28as írta jól, ez mind így van. Orlen kúton dolgozom. És nem Szlovákiából kapjuk a prémiumot, hanem Lengyelországból. :)
okt. 11. 22:17
 33/34 anonim ***** válasza:
32: Én írtam, hogy szlovák. Nekem a kutas mondta, de akkor valószínűleg rosszul emlékezett. Meglepő egyébként, hogy megéri Lengyelországból ide elszállítani. Amúgy nekem jelenleg kedvencem. Hengerlekapcsolós 1.5 TSI-m van, és simábban jár vele, mint a Mol 100-assal.
okt. 12. 22:18
 34/34 anonim ***** válasza:

Ez számomra is meglepő... hiszen a konkurens hálózat schwechati finomítója nincs olyan borzasztóan messze az országhatártól, mégis csak az ország nyugati része kap belőle. A Dunántúlnál távolabbra már állítólag nem éri meg szállítani. Lengyelország meg jóval messzebb van.

Orlennél én prémium dízelt szoktam tankolni. Küönösebb változást nem szoktam észrevenni. Nem lesz tőle +50 lóerőm, se nem esett szét tőle még a motor.

okt. 13. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!