Az orlen benzinkutakon miért lett E10 a 100-as benzin? Ezt valami új törvény írja elő?
Figyelt kérdés
márc. 2. 14:13
1/34 anonim válasza:
Nem írja, de aki odajár tankolni az megérdemli azt a mosogatólevet amit ott vesz.
2/34 anonim válasza:
Törvény?! Miért, azt törvény írja elő, hogy pl. a kenyérben mennyi lisztnek kell lennie? Ők ilyet árulnak. Szabad piac van. Te meg eldöntöd, hogy megveszed, vagy sem.
3/34 anonim válasza:
Nincs rá törvény, így döntöttek. Ha nem tetszik, nem kötelező ott tankolni. Amúgy ők is MOL-tól veszik, szóval rossz nem lehet.
5/34 anonim válasza:
Nincs erre törvény.
Egyébként én ritkán tankolok ott mert a közelben nincs, útba ritkán esik, talán 3x voltam ott, és én nem láttam E10-es 100 as benzint.
Egyébként sima normál 95-öst tankoltam nem vettem észre semmi problémát vele.
6/34 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem hogy Szlovéniában nincs E10 a 95-ös benzinben sem
márc. 2. 14:57
7/34 A kérdező kommentje:
3 Az E10 rossz és valójába 17% etanol van benn
márc. 2. 15:01
8/34 anonim válasza:
Akkor az nem E10 hanem E17..
E10-ben is az a MAXIMUM etanolmennyiség az a 10%..
9/34 A kérdező kommentje:
szervizesek mondták konkrétan a MOL 95-ös benzine
márc. 2. 15:11
10/34 anonim válasza:
Simán kikérheted a kúton az árult nafta papírját hogy mit tartalmaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!