Felraknátok már a nyárigumit, vagy még azért "veszélyes?
Figyelt kérdés
febr. 28. 09:21
21/28 anonim válasza:
Teljesen egyetértek 20as! Télena a hóba a mazsolák nem jönnek ki a profik meg már árokba vannak.
22/28 anonim válasza:
úgy van. és ez nem poén, de tényleg így van. aki fél, vagy nem gyakorlott az autóba se mer ülni. Aki meg csak jársza a nagy sofört, az mind az árokba köt ki. Én biztos bevezetném a vezetéstechnikai tréninget kötelezőnek. Eső, hó, köd, ... stb. mikor mit hogyan kell csinálni.
23/28 anonim válasza:
ez kimaradt: én sehol se írtam azt, hogy a gumi télen nyári legyen, mielőtt ezzel jön valaki. és igen, fontos a gumi, de az nem óvja meg a tapasztalatlan/kezdő/ félős sofőrt a nagy hóban. nem egy ember köt ki az árokban téli gumival, mert nem úgy vezet shogy azt az időjárás megköveteli. vagy túl kicsi a gumi profilmélysége.
24/28 anonim válasza:
Még nem. Egyrészt nem volt időm még az átszerelésre. Másrészt tegnap reggel nálunk még rendesen fagyott, deres volt a fű. Városon kívül, felüljárókon, hidakon simán lehetnek lefagyások, jeges aszfalt, ahol nem hátrány, ha még nem a nyári gumi van fent.
Amúgy nagyjából április elején szoktam átszerelni. Nem érdemes vele szerintem sietni, annyival nem kopik jobban a téli a mostani időben.
25/28 anonim válasza:
Az veszélyes, amikor már nagyon kopott a futófelület vagy ha valaki nem tud (az út viszonyoknak megfelelően) vezetni.
26/28 10 deka farhát válasza:
Négyévszakost használok. Csak akkor megyek a gumishoz, ha elkopott, elöregedett vagy defektet kapok.
27/28 anonim válasza:
"Négyévszakost használok. Csak akkor megyek a gumishoz, ha elkopott, elöregedett vagy defektet kapok."
Én is, pedig külön nyári és téli szettet használok! Miért kellene máskor?! Ja, egyszer volt, hogy csak centrírozás miatt beugrottam, mert pályán kicsit rázott a kormány. Megoldotta.
28/28 anonim válasza:
Augusztusig emeld ki ezt a kérdést minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!