Felraknátok már a nyárigumit, vagy még azért "veszélyes?
EZ a baj, hülyék az emberek és csak a reklámra hallgatnak.
Azt hiszik ha téli gumi van akkor már száguldozhatnak még a jégen is.
2 autó van, egy amivel sokat megyünk, egy amivel alig.
Amivel sokat azon cseréljük, a másikon most nem cseréltük le, maradt rajta a nyári.
Aztán úgy jött ki a lépés, hogy télen lett egy hiba a sokat menős autón ami miatt nem lehet használni, szereléshez meg várjuk a tavaszt.
Szóval a másik autó amivel eddig mentünk havi 150km-ert azzal most mennem kell 1-2000-et havonta... nyári gumival...
Normálisan vezetve kb meg sem érzem, hogy nem téli van rajta.
Ha hideg van és hideg az út és kanyarban nagyot rántok rajta akkor megcsúszik (a másik autó nem csúszott meg ugyanabban a kanyarban télivel amikor próbáltam mit tud a gumi).
Szóval én sem fogom már cserélgetni, nem lesz itt hó.
Ha mégis akkor meg veszek egy hóláncot.
Általában meg szoktam várni vele a májust. Az idén azonban kivételt tettem, mert megsérült a téli gumi és nem tudtam volna másikat venni. Ezért már a nyári van fent.
Ha úgy alakul, hogy újra lesz hideg/hó, akkor legfeljebb nem közlekedek vele néhány napig.
Egyébként is viszonylag keveset megyek vele és azt is főleg városban.
"#10: igen, amikor meg leesik 2 centi hó, akkor megbénul a fél ország."
igen, mert kéne egy vezetéstechnikai tréning is a jogosítvány mellé... a nejem toyota yarissal 30 cm hóban, négyévszakos gumival vígan elvolt idén. míg más a télivel se mert elindulni, inkább otthon ült. ennyit a gumikról. lehet neked szuperautód, meg akármilyen gumid, ha a sofőr béna. lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!