Ilyen gumit felraknátok autóra?
Figyelt kérdés
2015-ös Michelin, 5,5 mm-es kb 3 évet használt gumi, ami garázsban volt tárolva (felni nélkül)
Hobbi autóra kerülne fel, nincs kirepedezve, megkeményedve de 8 éves ami öreg.
Kb. 5-6 ezer km-t használnám a nyár folyamán, a gumis látatlanba azt mondta hogy szerinte hátra simán jó lehet az 1 max 2 évig még.
Vélemény?
2023. márc. 17. 17:06
1/6 anonim válasza:
Én nem raknám fel, de szoktam hóban-esőben is autópályázni.
2/6 anonim válasza:
Ha nem racsézol vele 200-zal az autópályán, akkor még felrakható, feltételezve, hogy tényleg nincs kirepedezve, vagy bármi egyéb szemmel látható hibája. Amúgy 10 év szokott lenni a felső határ, onnantól számít eldobósnak, persze a 8 év sem kevés, de amennyiben tényleg jól volt tárolva és jó állapotban van, akkor még legalább erre a nyárra jó lehet. Főleg ha hátra rakod, ahogy a gumis javasolta.
3/6 anonim válasza:
Szemely szerint hatulra (amennyiben az a nem meghajtott tengely) felraknam. Ha az auto hatul meghajtott es az autot kozforgalomban szeretnem hasznalni, nem biztos, hogy bevallanam.
5/6 anonim válasza:
Simán.
Ha jól néz ki, még előre is felraknám. Most is egy 10 év körülit cseréltem le. A hátsók is már olyasmi korúak, csak még jó a mintájuk. (A kocsi meg eladó lesz hamarosan, nem akarok már sokat költeni rá.)
A téli az, aminél gázosabb az öreg. Ha a nyári elöregszik, akkor lemegy a mintája nagyon gyorsan. Ameddig nem nagyon kopik, addig még nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!