Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Diesel vagy Benzin ?

Diesel vagy Benzin ?

Figyelt kérdés
Ki melyiket preferálja jobban, és miért? Légyszi csak az írjon akinek mindkettővel volt már tapasztalata.(én inkább benzin párti vagyok)

2024. febr. 18. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Eddig csak benzines autom volt de vezettem egy kis dizelest is ami nekem nagyon tetszett mert nyomatekos volt es a keves loero ellenere is jol ment.

Ujabb dizelt nem vennek mert tul van bonyolitva es kell bele adblue is ami plusz koltseg, a gazolaj is dragabb raadasul.

Regibol meg nehez olyat talani amiben valos keves km van. Olyat nem vennek ami 15 eves de 350.000km van mar benne. Sajnos vagy nem de keves km miatt senki sem vesz dizelt ezert azok akik evente 5000kmt mennek azok benzines vesznek, aki pedig 30.000nel is tobbet mennek azok dizelt es ezert van 10 eves autoban tobb mint 300.000km

2024. máj. 4. 17:14
 62/63 anonim ***** válasza:

Ez így van 61-es, de a legenda szerint semmi más nem éri meg. Úgy hogy csak itt hagyom ezt.... Novot Tibi meg Gajdán Miki csak nem olyan hülye tán...

https://www.youtube.com/watch?v=8p0VxBeymds

Ja és szép estét mindenkinek!

2024. máj. 4. 23:17
 63/63 anonim ***** válasza:
Mikor melyik. Nálunk mindkettő van. Szaladozós az a benzines.
2024. jún. 30. 22:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!