Diesel vagy Benzin ?
Figyelt kérdés
Ki melyiket preferálja jobban, és miért? Légyszi csak az írjon akinek mindkettővel volt már tapasztalata.(én inkább benzin párti vagyok)2024. febr. 18. 11:36
A kérdező szavazást indított:
Diesel
Benzin
38 szavazat
1/63 anonim válasza:
Évekig benzinesem volt, most egy 2 éve már dízel. De nem preferálom egyiket se jobban a másiknál.
2/63 anonim válasza:
Miután sokáig főleg hosszabb utakra használtam az autót, emiatt a Dieselt-választottam a jó nyomatéka és kedvező fogyasztása miatt. Újabb családi autónak azonban már benzines hibrid, ami megtartja a Diesel előnyeit, de még jobb nála.
3/63 anonim válasza:
Benzin. Semmi értelme nincs a dízelnek. 20+ éve volt értelme utoljára, mikor még az emberek lopták a gázolajat, meg tényleg minden szart beléjük lehetett önteni. Ez rég megszűnt, semmilyen létjogosultsága nincsen, minden szempontból rosszabb a benzinesnél.
4/63 anonim válasza:
Ameddig nincs megadva melyik kategóriára gondolunk, és mire használnánk addig erre nincs értelmes válasz. Új autóból pl. még akkor is benzines ha pályázok, céges megane eszik 5,5 litert a legolcsóbb 95ösből, ha meg éppen sietni kell pedig utazza a 180-200at.
5/63 anonim válasza:
Benzin. Hamarabb bemelegszik az auto. Télen jol jön.
6/63 anonim válasza:
Attól függ milyen használatra. Valójában a mostani új autóknál szinte mindegy.
7/63 anonim válasza:
ez a kérdés...
- fradi vagy újpest?
- kerek vagy szögletes?
- zöld vagy piros?
- tejbegríz folyósan vagy betonkeményen?
- audi, bmw, vagy mercedes?
- fent vagy lent?
- jobb vagy bal?
- orál vagy anál?
- Kriszta vagy Pista?
bazz kinek mi jön be.
8/63 anonim válasza:
Csak a sith-ek gondolkodnak végletekben. Ergo a felhasználási körülmény meghatározása nélkül nem lehet erre a kérdésre értékelhető érveken alapuló választ adni.
9/63 anonim válasza:
De lehet. Szántáshoz dízelt használok. Minden más pedig benziny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!