Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a jobb: hitelből újabb...

Mi a jobb: hitelből újabb autót venni, vagy 1,5 -2 millióból egy használtat?

Figyelt kérdés

2024. febr. 12. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyan azok az árak a legkevésbé sem. Mert új autóhoz nem lesz bontott alkatrész. Bár aki újat vesz annak ez nem gond.
2024. febr. 13. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy kis hitel nem ördögtől való. De amikor valaki több, mint a vételár felét hitelből fedezi, szerintem nem ajánlott.
2024. febr. 13. 11:24
 13/15 anonim válasza:
Lehet minuszolni, de én nem vennék használt autót. Megértelek, ha nincs pénzed, teljesen más a helyzet. A mi történetünk, 5 milliót akartunk rászánni, egy fiatalabb használt autóra. Elkezdtünk keresni, márkától függetlenül és a legtöbb autónál csalnak... hidd el, mert én se hittem, leirnak az autóról minden szépet és jót, de mindent lehet hamisítani. Láttunk olyan csodákat, el se hittem... minden autó törött, vagy esztétikai hibás (ami több mint gyanús)... a vége az lett, hogy inkább betettük ezt a pénzt egy újba és vettünk fel pár évre hitelt, de addig is az autó garanciális és a szervízdíj minimális. Egy használtra meg ha belefogsz, a gatyádat ráköltöd...
2024. máj. 30. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy igazság van benne 13-as. Viszont az sem mindegy, hogy pontosan milyen autó, meg hogy kik, hol, mennyire és hogyan vizsgálják át. De minden autóra nem költöd rá a gatyád.
2024. máj. 30. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy Avalon féle teljes átvizsgálásból azért már elég sok minden kiderül.
2024. máj. 30. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!